Kada dojimo bebu, preporuka stručnjaka jeste da menjamo strane. Ipak, jedna mama je imala problem sa grudima, jer njena ćerkica želi da jede isključivo sa desne strane.

Mama influenserka Abi Herbert ispričala je svoju muku sa dojenjem šestomesečne ćerke Popi. "Od prvog dana ona je iz nekog razloga birala samo desnu dojku. Ja sam joj to dozvolila. Međutim, zaboravili su da mi kažu koje su posledice ako se beba doji samo na jednoj strani. Sada mi je desna dojka poput kamena i liči na implant", objasnila je ova mama.

Ona je svoj problem ispričala, ali i pokazala na snimku na Tiktoku. Ona kaže da, kada beba jede, grudi se izjednače. Posle nekoliko sati, desna se ponovo uveća.

@abbieherbert_

Will this go back to normal? #momlife#momsoftiktok#momtok#comedy#itsnotajoke#fyp#4u#surprise#thisisme#help#babiesoftiktok#babymama#babytok

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Stručnjaci su, ipak, rekli da nema razloga da se brine i da je ovo prirodna rekacija tela. Ono samo prepozna da beba jede sa te strane, pa samim tim stvara veću količinu mleka kako bi se namirile bebine potrebe. Oni kažu da će se grudi ove mame vratiti u normalu čim prestane sa dojenjem.

izvor: yumama