Zatrudnela sam posle muževe vazektomije: Doktori su bili u šoku, šanse za trudnoću bile manje od 1%

Mama Viktorija podelila je svoje neobično iskustvo - zatrudnela je šest meseci nakon što se muž podvrgao vazektomiji, a šanse za trudnoću su bile manje od jedan odsto.

Shutterstock

Majka dvoje dece, Viktorija Vud iz Teksasa u SAD-u, bila je potpuno zbunjena kada je u aprilu primetila simptome trudnoće, jer je njen suprug Vil prošlog oktobra bio na vazektomiji, procesu sterilizacije kod muškaraca.

Nakon što su njih dvoje dobili drugu ćerku 2022. godine, osećali su da je njihova porodica kompletna. Međutim, sada očekuju svoju treću devojčicu, uprkos tome što su šanse za trudnoću bile manje od jedan odsto.

"Vil je sve radio kako su mu rekli, išao je na kontrole posle vazektomije, a onda je u januaru slao s*ermu na analizu, rezultati su pokazali nulu", ispričala je ova mama u TikTok videu.

Međutim, Viktorija je shvatila da se nešto dešava kada joj je u aprilu izostala menstruacija, pa je pitala supruga da joj kupi test za trudnoću, što ga je naravno zbunilo.

"Rekla sam mu da imam neki čudan osećaj u telu. Kada smo uradili test, bio je pozitivan. Ja sam poludela, on isto, to je bio vrtlog emocija. Urolog je rekao da za sedam godina, koliko radi operacije, ovo mu se prvi put desilo. Tražio je da Vil ponovo uradi analizu s*erme, rezultati su opet bili nula. Onda nam je doktor rekao da ja verovatno imam neki zdravstveni problem ako je test za trudnoću pozitivan", ispričala je ova mama, dodajući da je doktor rekao da je ili stvarno trudna ili postoji neki tumor, kancer ili neki drugi problem.

Viktorija kaže da ju je to izbezumilo. "Počela sam da plačem. On nam je predložio da odem na preglede, ali morala sam da čekam jer nisam bila hitan slučaj".

Nakon toga su je odveli na ultrazvuk, gde je potvrđeno da je u drugom stanju, a kako kaže, već na putu do kuće je njen suprug odbacio ideju da ga je ona prevarila, te da je trudna sa nekim drugim.

"Nikada ga ne bih prevarila. Ali, zarad mira u kući sam ga pitala da li želi da uradimo test očinstva", kaže Viktorija, dodajući da joj je suprug odmah poverovao i da nije želeo test, a kada su svojim porodicama saopštili vesti, bili su uzbuđeni i srećni. Međutim, Vilovi roditelji bili su zbunjeni i nisu bili sigurni da je on otac.

"Njegova mama me je sledeći dan pitala možemo li da pričamo nasamo, odvukla meje u sobu i praktično me pitala da li hoću da uradim test očinstva", na šta je ona bila zgrožena, ali je razumela zašto je žena tako zbunjena, te je pristala na test.

"Uradili smo test i naravno, dete je Vilovo. Očekujemo treće dete u decembru", zaključila je ona i šokirala mnoge ovom pričom.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Trudna 9 sedmica posle porođaja  TikTok/MOMA_BEAR_1