Svaka trudnica je lepa, bez obzira na to da li ima veliki ili mali stomak. Prosto, lepa je jer u njoj raste novi život, a nema ničeg lepšeg od toga.

Oblik i veličina trudničkog stomaka zavise od više faktora, pa tako neke trudnice imaju veliki stomak, a buduća mama Džordan Arčila spreda izgleda kao da uopšte nije trudna.

Ona je na Instagramu objavila video u kojem je pokazala kako izgleda dva dana pre porođaja. Gledajući je spreda, nikad ne biste ni pomislili da je u drugom stanju, a ne pred porođajem. Tek kada se okrene i snima iz profila, vidi se njen trudnički stomačić, a ovaj snimak je postao viralan i pregledan je više od 30 miliona puta.

"Dobijam mnogo komentara na račun izgleda, ali ne baš mnogo lepih. Mnogi misle da je pogrešno paziti na liniju u trudnoći, ali vežbanje zaista ima mnogo dobrih efekata na majku i na bebu. Osim toga, pomaže i u oporavku posle porođaja", rekla je ova buduća mama.

Ona je istakla da se nada da će svojim primerom podstaći i druge trudnice da budu aktivne, naravno, uz dogovor sa lekarom koji im vodi trudnoću.

BONUS VIDEO:

: Žensko telo pre i u trudnoći  TikTok/ quenchyouradventure