Klaudija Raja, brazilska glumica, imala je dvoje dece starijih od 20 godina, kada je saznala da je opet u drugom stanju. U tom trenutku je imala 55 godina, začela je prirodnim putem i kaže da je mislila da se doktori šale kada su joj rekli da je trudna.

"Kada je je doktor pitao za betu, test za trudnoću iz krvi, rekla sam: "Ma kakvi, odakle vam to? Ja imam 55 godina’. Otišla sam do apoteke i kupila test, nisam mogla da izdržim i da čekam dan i po rezultate iz krvi. Uradila sam test koji je pokazao da sam trudna više od tri nedelje. Mislila sam da je nemoguće, imam 55 godina", ispričala je ova mama, sada već troje dece za britanski The Sun.

žena zatrudnela u 55 godini iako je ušla u menopauzu 1.jpg
Instagram/Screenshot/claudiaraia 

Ona je pre nešto više od godinu dana donela na svet sina Luku, dok iz prethodnog braka ima sina Enca 25) i ćerku Sofiju (20).

Klaudija je inače zamrzla jajne ćelije u 48. godini, ali su joj doktori rekli da je u 50. ušla u menopauzu i da nema nade da rodi još jedno dete. Nakon toga, 2021. godine su ona i njen sadašnji suprug odlučili da putem vantelesne oplodnje pokušaju da dobiju bebu, ali to je bilo bezuspešno i oni su prihvatili da "prosto nije suđeno".

Međutim, doktor joj je kasnije rekao da je ponovo počela da ovulira i da treba da "pazi da ne zatrudni", uprkos svojim godinama.

Veoma je retko da žene nakon 50. godine života zatrudne prirodnim putem, ali Klaudiji se to desilo. Ona je u februaru prošle godine objavila sliku na kojoj je pokazala svog novorođenog sina i otkrila da je porođaj dobro prošao.

BONUS VIDEO:

Na Pulsu Srbije gost Vanja Milošević: Redovni pregledi za zadovoljne trudnice kurir televizija

(Yumama/N. Z.)