S obzirom na rizičnu trudnoću i činjenicu da ima 44 godine, rijaliti zvezda je bila pod strogim lekarskim nadzorom.

Kortni Kardašijan i njen suprug, muzičar Trevis Barker, postali su 1. novembra roditelji dečaka Rokija Trinaest. Ali njegovo začeće i cela trudnoća nisu bili nimalo laki. Uprkos postupcima veštačke oplodnje, Kortni nije mogla da zatrudni, a onda je srećom, u 44. godini ipak zatrudnela prirodnim putem. Prvobitnu sreću zamenio je šok - zbog zdravstvenih problema, fetus je hitno operisan.

"Bilo je zastrašujuće. Pre ili kasnije ću ući u detalje jer se nadam da bi to moglo pomoći drugima, ali se još ne osećam spremnom da pričam o tome, jer je bilo zaista strašno", rekla je ona za italijanski Vaniti Fair i dodala da je o njoj je brinuo tim lekara. Već u prvih nekoliko meseci trudnoće postavili su joj brojna ograničenja. „Bez vežbanja, bez pilatesa, bez kofeina i bez putovanja avionom. I bez seksa!“, otkrila je majka troje starije dece koju je dobila sa bivšim partnerom Skotom Disijem.

Tada ova sredovečna mama je izjavila:

“Odmah nakon operacije, došla sam do tačke kada sam se prepustila i prestala sam da brinem. Sada razgovaram sa bebom svaki dan, imam pozitivan način razmišljanja, držim glavu uspravno i mnogo se molim", rekla je ona. "Osećam se zaista srećnom i zahvalnom. Imam veliku zahvalnost. Nije da to ranije nisam imala, ali sam možda, pošto mi je padalo lako, trudnoću sam uzimala zdravo za gotovo.

(Yumama)

BONUS VIDEO

korti kardašijan puding  instagram/thefoodmedic