Kortni Kardašijan (43) majka je troje dece, ali želja joj je da sa partnerom Travisom Barkerom (46), dobije još jedno. Nažalost, na putu ka ostvarenju naišla je na mnoge prepreke.

U rijalitiju "Kardašijani" ona je otkrila da ima probleme. Nakon što se vratila sa lekarskog pregleda, majka ju je upitala kako je prošla, a ona je rekla: "Užasno."

Ona se u ovoj emisiji požalila i na komentare koje dobija na društvenim mrežama.

"Svi pišu: 'Kortni je trudna. Ugojila se', a tako je nepristojno komentarisati ljude kada ni ne znate kroz šta prolaze", rekla je, a onda otkrila i sa čime se suočava.

"Zbog lekova koji su mi davali ušla sam u menopauzu. Bukvalno u menopauzu", istakla je Kortni Kardašijan i dodala da se počela da se oseća depresivno zbog lekova.

Kortni Kardašijan, Kris Džener i Travis Barker
Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia Kortni Kardašijan, Kris Džener i Travis Barker

Napomenula je da je njen slučaj specifičan jer je ona veoma pažljiva sa preparatima koje unosi u svoje telo, pa je njen organizam reagovao suprotno od željenog.

Ona je dodala i da je tokom terapije postala druga osoba, ćutljiva, osoba koja ne voli sebe i da je nabacila dosta kilograma.

Da je došlo do promene njenog raspoloženja, potvrdila je i mama Kris Džener.

"Iako Kortni ima troje prelepe dece, ništa ne boli više od toga ako pokušavate da dobijete bebu, a mučite se sa time", rekla je Kris koja je otkrila da je 1994. izgubila bebu.

"Moje telo se ugasilo. Bila sam neraspoložena i depresivna, nisam se osećala dobro, baš kao što si ti sada opisala", poručila je ćerki Kortni.

(Yumama)