Simptomi trudnoće su različiti od žene do žene. Obično su to mučnine, vrtoglavice, osetljivost grudi, osetljivost na mirise i slično, ali neke žene su prijavile i vrlo neobične simptome.

Jedna od njih je Tajris Vuds koja je na društvenoj mreži TikTok postala veoma aktuelna pri kraju prvog tromesečja kada je primetila da joj se nos počeo menjati.

Primetila je promenu na nosu, ali nije previše obraćala pažnju. Međutim, nakon uvećanja nosa došle su i druge promene. Tekstura njene kože je počela da se menja, a onda je jedna obrva postala istaknutija. Kako je Tajris rekla, do kraja trudnoće nije mogla sebe da prepozna u ogledalu.

"Promene su me učinile odvratnom. Suočavanje sa promenama na telu tokom trudnoće mi je već teško, ali trenuci kada sam se ogledala i nisam mogla da se prepoznam su baš obeshrabrujući. Zbog toga nemam mnogo slika na kojima sam trudna", objasnila je Tajris.

Trudnica, promene, trudničke promene
Printskrin, TikTok/tyreecewood1 Promene u trudnoći

Kako kaže, bila je spremna na promene u hormonima i promene u težini, ali ovo što je ona doživela, nije čula da je bilo koja trudnica imala.

"Moja koža i tekstura moje kose su se promenile. Jedna od mojih obrva je postala istaknutija. Dobila sam 45 kilograma, a moja koža je postala tamnija", priseća se ona.

Nakon što se porodila, njen nos se vratio u normalu, ali i drugi simptomi. Kako bi pokazala razliku, napravila je snimak i objavila na svom TikToku, a ljudi su sa čuđenjem gledali.

Pogledajte promene koje je doživela:

Promene u trudnoći, žena je neprepoznatljiva TikTok/tyreecewood1

(Yumama)