Promene u trudnoći su razne, od onih koje svi očekujemo poput mučnine, umora i promena raspoloženja, pa do onih koje nikada ne biste povezali sa trudnoćom. Jedna buduća majka je na svom TikTok nalogu objavila snimak i pokazala da je u trudnoći doživela neočekivanu promenu.

Njen nos se bukvalno utrostručio od kako je ostala trudna. Međutim, za nju ovo nije ništa novo jer, kako kaže, ovaj problem je imala i u prvoj trudnoći.

"U prvoj trudnoći nisam mogla da nosim venčani prsten već u drugom tromesečju. Bila sam otečena, a nos mi je bio najgori. Doslovno mi je celo lice bilo otečeno, a nos mi je bio ogroman", rekla je pa pokazala fotografiju koju je napravila posle porođaja.

Međutim, u drugoj trudnoći je doživela isto. Ona kaže da je do 30. nedelje trudnoće imala nos koji je delovao tri puta veće od uobičajenog.

Iako je ovo jedan vrlo redak simptom trudnoće, mnoge žene su u svojim komentarima priznale da su doživele isto, a jedna od njih je i navela razlog ovih promena.

"To je još jedan način na koji se telo priprema za porođaj. Sinusi se otvaraju i šire kako bi žena imala bolji protok vazduha tokom aktivnog porođaja", rekla je.

Pogledajte promenu na nosu koju je ova buduća majka doživela:

Trudnoća, nos, otok
Printskrin, TikTok/alexjoelenejacobson Nos posle porođaja i nos u trudnoći

(Yumama)