Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz ugla jedne majke: Nekoliko sitnica koje vam nisu rekli o trudnoći

Žene koje su prvi put trudne, sa svih strana su “bombardovane“ svakakvim savetima i pričama. Ali, neke stvari se prećute, a mnoge trudnice bi volele da su ih ipak čule

 Izvor: Foto: Profimedia

Na straniciYahoo Shine jedna mlada majka je sastavila listu stvari koje nije znala pre trudnoće, kako bi poštedela buduće majke nekih iznenađenja. Nas je ova lista na prvom mestu zabavila, nadamo se da će i vas.

1. Neki parovi se hvale da je žena uspela da zatrudni odmah prilikom prvog pokušaja. To može da bude vrlo frustrirajuće za one koji nisu među takvim srećnicima.

2. I od vode možete da dobijete gorušicu.

Povezane vesti

3. Vaš stomak će postati javno vlasništvo –svako će sebi dati za pravo da ga dodirne. Dok u početku to može da vam bude čak i slatko, vremenom će vam biti sve napornije.

4. Svako će sa vama hteti da podeli i one najstrašnije priče o trudnoći i porođaju, kao da namerno želi da izazove paniku. Radi svog dobra, pokušajte to da izbegnete.

5. Hormoni toliko divljaju, pa će vam se dešavati svakakve situacije. Odjednom možete da postanete opsednuti nečim (najčešće hranom) i insistirate da partner usred noći ode da to kupi.

6. Vaši unutrašnji organi, posebno bešika, mogu da budu"„ugruvani" sitnim nožicama vaše buduće bebe, koje ćete ponekad osećati kao da su bombe.

Povezane vesti

7. Nokti na vašim nogama rastu ubrzanim tempom. Istim tempom raste i vaš stomak, pa će vrlo brzo će doći dan kada više nećete moći da ih sami isečete.

8. Ponekad će vam sve smetati - uključujući vazduh, gravitaciju i sve ljude koje ste ikad upoznali. Malo šale ne škodi, ali prosto ćete se začuditi šta sve može da vam zasmeta.

Povezane vesti

9. U poslednjoj nedelji trudnoće isključite mobilni i nemojte da budete onlajn, jer će vas svi stalno pitati: "Je li stigla beba?".

10. Oni koji uzmu vaše "supertajno" ime za bebu, postaće vaši doživotni neprijatelji.

11. Desert će vam postati obrok!

Tekst: Snežana Damnjanović Mitić

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica