Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potresna priča iz porodilišta: Držala je bebu u rukama, nasmešila se i rekla 'Bog je najveći'

Situacija u kojoj se našao za njega je bila veoma potresna, ali i poučna, te je odlučio da je ispriča i podeli sa svima. Pročitajte priču ginekologa o danu kada je jedan život nestao rađajući novi.

 Izvor: Foto: Shutterstock

U opisu fejsbuk stranice "Poruka u boci" stoji da je to mesto gde možete da napišete poruku bilo kome, da napišete ono šta va smuči, šta vam je na duši, a osobe koje uređuju stranicu objaviće to bez potpisa.

Potrebu da podeli svoja osećanja imao je i jedan lekar, ginekolog, koji je nakon teškog porođaja odlučio da svoju priču podeli sa svima, sa ciljem da oda poštovanja i ženi koju nije uspeo da spase, ali i ukaže poštovanje svim majkama na svetu.

"Danas je najtužniji dan u mom životu. Kao doktor porodio sam puno trudnica i svaki put kada uđem u salu molim Boga da nagradi sve majke.

Bol koji žene podnose u porodilištu je neopisiv i on ne uključuje devet meseci trudnoće. Prolaze kroz puno toga samo da bi na svet donele novi život.

Povezane vesti

Danas sam plakao jer sam izgubio jednu ženu, ne molimo se za ovakve stvari ali ponekad Bog ima drugačije planove. Zašto je slučaj ove žene bio tako bolan? Ona nije mogla da ima dece 14 godina! Pokušali smo IVF i puno drugih metoda koje su poznate čoveku, žena je prošla kroz puno toga.

Na kraju Bog je počastio, bilo je to iznad nauke i ljudskog znanja. Bila je trudna uprkos tome što što je imala ciste na jajnicima i punu maternicu mioma.

Njeni miomi su počeli da nestaju i sve je bio u redu, znao sam da će Bog uraditi ono što nama izgleda neverovatno iz svoje veličanstvenosti i milosti.

Nakon devet meseci, došlo je vreme porođaja, njen muž je doveo u bolnicu i brzo sam ostavio sve što sam radio kako bih je posetio. Satima se porađala, nakon sedam sati bilo je toliko bolno da sam odlučio da je otvorim.

Izgubili smo je, ali beba je bila živa. Pre nego što je umrla, držala je bebu u rukama i nasmešila se, rekla ''Bog je najveći'' i onda je umrla.

Bio sam potresen i tužan, otišao sam do njenog muža da mu kažem šta se dogodilo, a nakon što je čuo onesvestio se, njegov srećan dan se pretvorio u tužan. Danas smo izgubili jedan život rađajući novi.

Povezane vesti

Molim vas poštujte žene, jer one prolaze kroz dolinu smrti samo da bi donele novi život. Poštujte svoje žene! Nositi bebu devet meseci nije šala, a porađati se satima samo da bi rodila vaše dete je velika žrtva.

Molim Boga da zaštiti svakoga ko čita ovo, a naročito trudnice, molim vas da budu u vašim molitvama.

Molim vas, ako imate problema sa svojom majkom i odbijate da je nazovete, molim vas sada je nazovite! Ona je prošla kroz puno toga da bi vas rodila".

"Danas je najtužniji dan u mom životu. Kao doktor porodio sam puno trudnica i svaki put kada uđem u rađaonu molim Boga...

Posted by ˙٠••٠ Poruka u boci ˙٠••٠ on Sunday, October 1, 2017
Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica