Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fotografija postporođajnog tela odjeknula svetom: Za sve vas koje i dalje plačete kada pogledate svoje telo (FOTO)

O promenama kroz koje mlade mame prolaze odmah nakon porođaja malo ko iskreno govori. Ipak, mama Aleksandra odličila je da ništa ne krije, a njena fotografija se brzinom svetlosti proširila internetom...

 Izvor: Foto: Instagram

Bez sumnje je da trudnoća kod mnogih žena ostavlja brojne promene, kako psihizičke, tako i fizičke. I dok neke mame imaju sreću da ubrzo nakon porođaja izgledaju baš kao i nekada, mnoge se dugo bore sa postporođajnim kilogramima i depresijom. Jedna od njih je i mlada mama dvojice dečaka, Aleksandra Kilmarej. 

Aleksandra je pre pet meseci na svet donela svoje drugo dete i sada je hrabro odlučila da progovori o tome kako se oseća, ali i kroz šta je sve prolazila prethodnih 18 meseci, otkada je prvi put postala mama.

Njena fotografija je podeljena na svim društvenim mrežama, a ljudi širom sveta su je podržali i stavili do znanja da nije sama u svemu tome.

“Znam da se dosta vas sada pita zbog čega sam objavila ovu fotografiju, ali... Bilo mi je potrebno 18 meseci da dođem do ove tačke, 18 meseci da ne zaplačem kada se pogledam u ogledalo... 18 meseci da se ponovo osećam prelepo u svom telu. 

Povezane vesti

Niko vas ne upozorava na “mračnu” stranu trudnoće i majčinstva, niko vam ne govori koliko će vas sve to promeniti i mentalno i fizički. Bio je ovo vrlo naporan postporođajni period za mene. Sada, 18 meseci nakon što sam na svet donela prvog sina i pet meseci nakon što sam na svet donela drugog sina, konačno se osećam kao da sam ugledala svetlo na kraju tunela!

Nazdravimo svim mamama koje prolaze kroz postporođajnu depresiju i koje uprkos svemu svakog dana ustaju zbog svoje dece! Nazdravimo svim mamama koje još uvek plaču zbog strija koje su dobile kada su rodile svoje savršene bebe! Nazdravimo majčinstvu i tome što znamo da će sve ovo proći!”, napisala je Aleksandra pored fotografije.

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica