Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iskreno i bez ulepšavanja: Mama otkrila šta se dešava sa vaginom nakon prvog porođaja

Australijanka Zoe Džordž na svom blogu beleži iskustva svoja dva porođaja, a svoje beleške preporučuje samo hrabrim budućim mamama koje su spremne da se suoče sa realnošću.

 Izvor: Foto: Instagram / velonaki

Većina žena misli da njihova karlična zona podrazumeva samo vaginu, pokušavaju da je prouče radi ljubavnog života i tu se priča završava.

Ali, kada vam na porođaju pukne vagina, saznate da se u karličnom delu nalaze brojni drugi važni organi koje treba vratiti u stanje pre pororđaja. 

Pitajte babicu, ona će vam objasniti mnoge stvari i pokazati vam kakve vežbe da radite da biste povratili u formu ovaj deo svoga tela.

Taj osećaj, kada vam pukne vagina, je kao kada morate da piškite, a treba da sačekate ogroman red isped toaleta.  

Povezane vesti

Australijanka Zoe Džordž je jutro nakon što je rodila sina otišla da razgovara o neprijatnosti koja ju je zadesila.

"Moj dever i njegova devojka sedeli su pored mog kreveta i tu je nasumični prolazilo još nekoliko ljudi jer sam delila sobu. Svi su srećno ćaskali, a ja sam bila mnogo žedna i uzela sam čašu vode. Kako sam prinela čašu ustima, čulo se nešto kao klasično ispuštanje gasova. I to je trajalo oko pet sekundi. Sada, kada brojim pet sekundi, shvatam koliko je to dugo. Nisam tačno znala šta se dešava, ali bila sam sigurna da je to izašlo iz mene. Bila sam ponižena", priča Zoe.

Stanje nije bilo bolje ni nakon što je u žurbi napustila prostoriju.

Povezane vesti

"Išla sam kroz hodnik kao da imam trubu u zadnjici. Mislim da sam sve vreme preplakala. Odjurila sam do babice i pitala je šta se dešava, šta mogu da uradim da popravim stanje. Pokušala je uz ozbiljan izraz lica da mi objasni da se to oglašava dno moje karlice, što se dešava kada izbacite malu lubenicu iz sebe, kada gurate kao da izbacujete najveći teret života. Srećom, stvar se da srediti, ali me je koštalo mnogih stiskanja zadnjice", iskrena je Zoe.

"Hvala što čitate. Nadam se da vam je bilo poučno. Najozbiljnije, deca su takav blagoslov, i sve kroz šta prođemo ništa je u poređenju sa malim osmehom koji nam podare svakoga dana", ovim rečima gospođa Džordž završila je svoju priču

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica