Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svete, stigla sam: Beba tokom carskog reza sama izašla iz maminog stomaka (VIDEO)

Video koji prikazuje porođaj carskim rezom doslovno je opčinio internet zajednicu, a to potvrđuje i podatak da ga je odgledalo više miliona ljudi. Razlog? Jedan mali, tek rođeni, borac!

  Izvor: Foto: Facebook / Sophie Messager

Činjenica da sve više trudnica u svetu bira prirodan porođaj zaista je obećavajuća. Međutim, novi trend u svetu porođaja sada omogućava budućim mamam da i, ukoliko moraju da se porode pomoću carskog reza, to urade na što prirodniji način.

Povezane vesti

Doktori smatraju da je bebama tako dolazak na svet manje stresan te da se lakše povezuju mama i beba.

Upravo jedan takav porođaj zabeležen je kamerom, a glavna zvezda, koja je tek rođena, pokazala je da su bebe zaista najveći borci.

Povezane vesti

"Prijateljica je juče imala carski rez. Lokalna bolnica nije htela da ispuni njene zahteve, pa je morala da ode u drugu, gde je našla konsultanta punog podrške, koji se složio sa svim njenim željama, ali i snimio rođenje kako bi drugima pokazao pozitivne stvari ovakvog porođaja. Posebno mi se dopao deo gde se vidi kako beba sama izlazi iz materice. Mama mi je takođe rekla da su čekali da pupčana vrpca prestane da pulsira i tek je onda presekli. Meni ovo pokazuje da nije stvar u tome kako je beba rođena, već kako ljudi koji su odgovorni za njeno rođenje poštuju želje i podržavaju majku, kao i da je ovo jedan predivan način da dođete na svet. Majka mi je ljubazno dozvolila da podelim ovaj video kako bi i druge žene mogle da razmnisle o ovom divnom iskustvu," napisala je uz video Sofi Mesadžer, savetnica za porođaje i pomoćna babica.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica