Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fotografije dojenja koje bi svaka mama trebalo da vidi

Kako izgleda dojenje u stvarnosti – daleko od fotografskih studija i šminke? Odgovor je: predivno! Zato hrabro nahranite svoju bebu, ma gde se nalazili i kako god okolina reagovala, jer okolina nije važna. Bitni ste vaša beba i ...

  Izvor: Foto: Facebook

Majke koje su hranile svoje bebe na javnim mestima često bivale zamoljene da napuste restoran, bazen, park itd... To je navelo fotografkinju Stejsi Tarner da se zapita šta je neophodno da se dogodi da bi mame mogle da doje svoju decu bez ikakvih predrasuda i osuda, a odgovor je pokušala da pruži jednostavnim fotografijama. Jednostavnim, pre svega, iz razloga što one svedoče o tome kako dojenje izgleda u stvarnosti.

"Dojenje je veliki i važan deo mog života", objasnila je Tarnerova šta ju je motivisalo da se bavi ovom temom. "Budući da sam fotograf koji često sarađuje s majkama i bebama, mnogo puta se dogodilo da moramo da napravimo pauzu kako bi mama nahranila svoju bebu. Tada bih ih upitala mogu li da ih uslikam, a većina žena je odgovrila potvrdno."

To je rezultovalo serijom fotografija pod nazivom "Dojenje u stvarnom životu", koja pokazuje koliko je ovaj predivni čin jednostavan, prirodan i nežan.

Pogledajte fotografije koje su deo ove neverovatne serije...

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica