Mama je zatražila savet nakon što je njeno dete odlučilo da svoje kopiranje psa podigne na potpuno novi nivo, obavljanjem velike nužde napolju. Pitajući se da li preteruje nakon što joj je muž rekao da je sve u redu, ona je na društvenim mrežama pitala druge roditelje šta oni misle.

Napisala je: „Imamo sina od 3 godine. Voli da se ponaša kao naš pas. Nekoliko puta je piškio napolju, a onda je danas ovo dete odlučilo da i kaki napolju!! I to tamo gde i pas kaki.

Govorim o kakenju u pantalonama i donjem vešu, dakle čučne i uradi to. Muž misli da je to urnebesno smešno čak i kada su me komšije pitali da li su moje sigurnosne kamere snimile šta je uradio. On to ne vidi kao problem. Rekao je: “On ima samo 3 godine, to je normalno”. Pa sam vikala na njega kako to nije u redu, kamo li normalno ili smešno! Živimo u prometnoj ulici sa komšijama! Isto je kao kada bi moj muž piškio u javnim parkovima. Ali on kaže da „preterujem“.

Dodala je: „Jesam li u pravu? Da li samo dopuštam da me hormoni/simptomi  trudnoće menjaju ili ovo zaista nije u redu!? Takođe, moj muž još uvek ne piški u javnim parkovima! Govorio da jeste, kada je bio mali kao naš sin. Ali on nije bilo kući, kada ovo desilo, putuje zbog posla. Dakle, ovo je bila rasprava preko telefona. Takođe, trogodišnjak je u potpunosti obučen za nošu.”

Mame i tate koji su čitali objavu na Reddit-u bili su u histeriji i požurili su da uvere ženu da, iako nije sjajno, nije nešto zbog čega bi trebalo da se brine.

Jedna osoba je odgovorila: „Ima 3 godine, pa šta. Mala deca su čudna mala stvorenja. Moj jednogodišnji unuk voli da kaki na krevet svoje sestre. Samo ispravi svog sina. Ne grešiš, a ni tvoj muž, zaista. Vaše dete ima 3 godine. Samo ispravite to.”

Drugi korisnik je napisao: „Slažem se! Imao sam leglo štenaca i bilo im je 5 nedelja kada ih je moj nećak (u to vreme star skoro 2 godine) gledao kako žvaću moje pertle. Sagnuo se i uradio isto tako. Mislim da ću sačuvati taj snimak za video kada se bude ženio!!”

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Igranje s vodom razvija bebinu motoriku TikTok/laurenroseee26x