Emijem nagrađena glumica i producent Dženifer Aniston ekskluzivno je za People objavila da uskoro izlazi njena debitantska knjiga za decu. “Clideo Takes A Bite Out of Life”, sa ilustracijama Bruna Džejkoba, ove jeseni će objaviti HarperCollins Children's Books.

“Clideo Takes A Bite Out of Life”, prvi je deo od o četiri knjige Aniston i izdavača studija za animaciju Invisible Universe. Klajdeo je animirano štene koji se prvi put pojavio na Anistoninom Instagramu 2021. godine, a koji je osmišljen prema njenom psu koga je usvojila, Klajdu.

„Kada sam odlučila da oživim Klajdea na društvenim mrežama, nikada nisam mogla ni da zamislim koliko ću radosti doneti svojim fanovima i pratiocima“, rekla je Aniston u izjavi. „Ne bih mogla biti srećnija što sam Klajdea i njegove priče objavila, što će nadam se, inspirisati decu i ljubitelje pasa da na ovim divnim putovanjem pronađu svoju pravu strast.”

 “Clideo Takes a Bite Out of Life” ispričaće priču o poreklu svog krznenog glavnog junaka, kao njegovu veliku strasti za kuvanjem. Nakon što se bori da pronađe „svoje mesto“ među porodicom, zvezda Klajdea kreće na zabavno putovanje da bi stekao samopouzdanje, prema opisu knjige.

„Neverovatno smo ponosni što smo partneri sa jednom i jedinom Dženifer Aniston i da oživimo Klajdeovu toplinu u knjigama“, rekla je Nensi Inteli, potpredsednica i izdavač HarperCollins Children's Books u izjavi. „ Klajdeo nije samo priča o avanturama jednog divnog psa, već i proslava radosti koju svako pronalazi u otkrivanju svojih pravih strasti.”

„Udružiti se sa Dženifer Aniston kako bismo oživeli ovaj lik i priču bio je vrhunac u našoj karijeri“, rekla je Triša Bigio, suosnivač i izvršni direktor Invisible Universe, u izjavi. „Kao majka dva mala dečaka, znam koliko su važne teme koje se mogu povezati u pričama koje čitamo našoj deci. Klajdeovo putovanje je priča o pronalaženja strasti i svrhe u životu do proslavljanja svega što vas čini jedinstvenim. Jedva čekam da podelim “Clideo Takes A Bite Out of Life” sa decom i porodicama širom sveta!“

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Trik mame za kupovinu prave veličine cipelica bebi Tiktok/yana_mom_