Jedna mama je razbesnela roditelje nakon što je otkrila da naplaćuje drugarima svoje dece za svu hranu koju pojedu u njenoj kući i sve stvari koje koriste.

Brijana Vajmar objavila je na mrežama račun koji je poslala drugoj mami, a na njemu su cene za sve što su deca koristila dok su bila u njenoj kući – od grickalica, do tečnog sapuna kojim su prali ruke.

Brijana je od druge mame zahtevala 36 dolara, navodeći detaljno šta sve ulazi u tu cenu – grickalice, tri dolara, dve čaše soka četiri dolara, tri doze tečnog sapuna jedan dolar, pet dolara za struju koja je potrošena tokom 45 minuta igranja igrica, deset dolara za to što je morala da čisti tepih nakon što je dete prosulo sok...

Mama naplaćuje tuđoj deci hranu TikTok/ goodbyetwenties

Potpuno očekivano, majka kojoj je Brijana poslala ovaj račun, upitala ju je "da li je ozbiljna", zahvalila joj se na "ljubaznosti" i poručila joj da je to "pljačka".

Brijana je istakla da su "roditelji šokirani, zbunjeni, ljuti, govore da više neću da šalju decu kod nas. Kritikuju nas i uopšte se ne slažu s našim metodama".

Ova majka dvoje dece ističe da je počela da razmišlja o naplaćivanju drugim roditeljima za stvari koje njihova deca potroše kada su cene počele da rastu.

Iako je mama kojoj je Brijana poslala račun bila nezadovoljna, platila je koliko joj je traženo.

"Hrana je danas skupa, morala sam konstantno da dokupljujem grickalice deci zato što im stalno dolaze drugari. Imam veoma detaljnu tabelu svih grickalica koje moja deca redovno jedu i stvari koje koristimo. Izračuna koliko košta svaka doza tečnog sapuna. I meni su jednom naplatili, kada je moj sin razbio vrednu vazu u nečijoj kući, ja sam to morala da platim", poručila je.

BONUS VIDEO:

Mama tražila pare umesto poklona za ćerkin rođendan TikTok/ rachonlife

(Yumama/N. Z.)