Zabavno putovanje se ubrzo pretvorilo u zastrašujući susret za jednu porodicu kada su otkrili jezivu „sliku svog sina“ u „sablasnom“ prenoćištu sa doručkom. Porodica, koja se preselila u Švedsku iz Velike Britanije pre dve godine, bila je na putu kući sa skijaškog odmora i trebalo im je zaustavljanje u apartmanu, kako bi se odmorili tokom duge vožnje. Mama Dženi Stivenson je objasnila da su ostali na "zabačenom" imanju preko noći u želji da se odmore. Ali nisu uspeli da se dobro naspavaju nakon čudnog i uznemirujućeg otkrića.

Porodica se spremala da sedne za večeru u zajedničku trpezariju kada su primetili da nešto nije u redu. „Moja ćerka je upravo rekla: 'Mama, na zidu je slika Barnija'", priseća se Dženi. Kada je mama troje dece bolje pogledala, pronašla je sliku svog deteta koja je izgledala skoro identično sa njenim sedmogodišnjim sinom. Mama je rekla da je to "zbunjujuće" i je porodica postala uplašena.

Umetničko delo, nazvano 'Cveće na livadi', švedskog slikara Karla Larsona prikazuje devojčicu, ali ona izgleda izuzetno slično dečaku, osim svoje duge kose. Na slici se vidi dete sa šeširom i okruženo cvećem.

Srećom, Dženi i njen muž nisu bili previše uplašeni slikom i Barniju je sve to bilo smešno. Međutim, roditelji su opisali pansion kao „staromodnu” vilu sa „škripavim podovima”. Dženi je rekla: „U jednom trenutku nas je probudila zlokobna buka - kao listanje papira (zamislite premetanje stranica ili špila karata).

Deleći šta se desilo na X-u, mama je rekla: „Upravo smo stigla u naš osamljeni ruralni pension gde smo pronašli sliku našeg najmlađeg deteta prikazanog kao devojčica. Za ovo nema apsolutno nikakvog zastrašujućeg presedana, tako da je verovatno u redu.“ Drugi korisnici društvenih mreža su imali svoje sumnje. Jedna osoba je spekulisala da bi buka mogla biti "dete koje pokušava da pobegne sa slike". Drugi je upitao: "Ima li veštica u blizini?" Dženi je odgovorila: "U Švedskoj se veruje da za Uskrs sve veštice odlete na Plavu planinu, pa pretpostavljam da jesu?"

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Dvogodišnja devojčica sprema kolač TikTok/samacdonald