Odnos između svekrve i snaje može da bude sjajan, topa, saradljiv, ali i pun napetosti - i nažalost, jedna mama se našla u takvoj situaciji. Kako je navela mama Dženi, njena svekrva Kerol ne voli njenu ćerku koliko voli ostale unuke - kap koja je prelila čašu bio je poslednji poklon.

Kako je navela, svekrva više voli decu svoje ćerke Kejti koja je rodila preslatke bliznakinje, a kasnije je došla njena ćerka Sijena. U početku je mislila da je to umislila, ali kako je vreme prolazilo, uvidela je da baka zaista pravi razliku.

"Imamo porodično grupno ćaskanje, i kad god bi bliznakinje moje zaove bile kod bake, poslala bi slike kako prave domaće kolačiće ili domaću testeninu, ali kada bi moja ćerka bila kod nje, uzela bi joj pecivo iz pekare."

Uprkos tome što je o tome pričala svom mužu, on je insistirao da je to zato što su bliznakinje starije i bio je siguran da će se ponašati isto kada njihova ćerka bude starija.

"Nakon avanturističkog odmora u Evropi , baka je pozvala sve na ručak da podeli svoje priče o neverovatnom vremenu u inostranstvu i da počasti unuke nekim poklonima. Bliznakinje su dobile najneobičnije haljine za španske flamenko plesačice" - istakla je mama i dodala da je bila zapanjena kada je svekrva dala poklon njenom detetu:

"Bio je to prokleti magnet! Htela sam da kažem - "Šališ se?! Ko kupuje jednogodišnjaku prokleti magnet?"... Na kraju je mama samo sarkastično rekla - "Vau, magnet..:"

Priča se tu ne završava, jer je mama ubrzo počela da primećuje još više znakova da baka voli više bliznakinje od njenog deteta. Na primer, tokom Božića, bliznakinje su dobile personalizovane čarape, dok je Sijena dobila obične bez imena.

Mama je na kraju istakla da je odlučila da ne troši vreme na ovo i da verovatno neće pričati sa svekrvom o njenom ponašanju, već se umesto toga usredsredila na svoju porodicu - i na sreću, njeni roditelji vole njenu ćerku, a svoju unuku, piše The Sun.

BONUS VIDEO: 

U 80. godini ima kožu bez bora, bez filera i botoksa TikTok/yurileeeee

(Yumama/T.A.S.)