Iako ne postoji savršen roditelj, postoje osobine i karakteristike koje krase one koji su među najboljima. Junaci, zaštitnički nastrojeni, strpljivi i brinu o deci, sve su ovo odlike idealnih očeva, a evo u kom su horoskopskom znaku.

Jarac

Neverovatno prizeman i strpljiv Jarac je vrlo praktičan otac. Želi da njegovo dete shvati važnost napornog rada i ostvarivanja zadatih ciljeva. Iako detetu neprestano ukazuje koliko je obrazovanje važno, otac rođen u ovom horoskopskom znaku nikad nije grub u svom pristupu. Takođe, želi da njegovo dete izraste u nezavisno i znatiželjno biće.

Bik

Otac Bik je oličenje strpljenja i uvek je blizu i spreman da zaštiti dete. Osigurava podršku detetu u svakom trenutku i definicija je superheroja. Učiniće sve da detetu omogući najbolje.

Rak

Porodica je najvažnija pripadnicima ovog horoskopskog znaka, a to uključuje decu. Otac Rak pobrinuće se da se njegovo dete oseća voljeno i da nauči da mu je porodica uvek podrška, bez obzira na sve.

tata i ćerka.jpg
Shutterstock Tata grli ćerku

Strelac

Tata Strelac je zabavan, voli putovanja i avanture, a dete će to obožavati. Trudiće se da njegovo dete bude nezavisno i uživa u životu punim plućima. Iako želi da se njegovo dete dobro snađe, to ne znači da će ga ograničiti na jedan grad ili zemlju. Podstiče dete da ostvaruje svoje snove i podseća ga da je uvek iza njega, kao pravi navijač.

Lav

Lav se ponosi dostignućima svog deteta i voli da se hvali njegovim uspehom. Lavovi su najbrižnije tate i  u svakom trenutku pokazuju svom detetu koliko ga vole.

(Yumama)