Prema osobinama horoskopskih znakova, astrolozi su napravili razne grupe. Jedna od njih je i grupa sa muškarcima kojima očinstvo ne ide najbolje od ruke.

Izdvojili su tri znaka za koje smatraju da nisu rođeni da budu očevi, i da se u toj ulozi moraju malo pomučiti. Naravno, kakav će neko biti otac ne zavisi samo od horoskopskog znaka, ali evo koga su astrolozi izdvojili:

Vodolija

Iako, naravno, ovo možda ne vredi za svakog muškarca Vodoliju, ali većini njih odgajanje dece ne ide spontano i prirodno.
Nije da su namerno nezainteresovani, nego su često previše posvećeni drugim poslovima van porodičnog života da im se odgajanje dece može činiti kao gnjavaža i nepotrebna obaveza.

Riba

Na prvu, čini se da bi muškarac Riba mogao biti odličan otac. Ali često su razmišljaju o sopstvenim potrebama i osećanjima da se teško fokusiraju i na tuđe potrebe. Zapravo, ako su zadovoljni sobom, mogu biti super tate. Ali ako su nezadovoljni, njihova zamišljenost i sanjarenje jednostavno se neće uklopiti u porodični život.

Mama, tata, svađa, dete
Shutterstock Mama i tata se svađaju pred detetom

Jarac

Jarci su proračunati i ne pokazuju emocije pa im odgajanje dece baš nije prirodni talenat. Iako žele biti roditelji i sviđa im se ideja o zasnivanju porodice, koliko god da se trudili biti zabavni i spontani, na kraju njihova krutost u odgoji ipak dođe u prvi plan. Sve u svemu, dosta bi se morali pomučiti da bi bili nežni i dragi očevi.

(Yumama)