Neki znakovi zodijaka se odlično slažu kao partneri ali kada je u pitanju roditeljstvo, tu nailaze na prepreke. Pogledajte koje su to kombinacije.

Bik i Jarac

Oba znaka su sklona tradicionalnim vrednostima, tako da se može očekivati da planiraju porodicu ukoliko stupe u vezu. Nažalost, Bik je fokusiran na sigurnost, dok Jarac traži perfekcionizam, što znači da će učiniti sve da svoju decu drže pod kontrolom.

Kod njih nema mesta za igru u blatu, više će forsirati na primer sviranje klavira. U njihovom domu će se gušiti kreativnost a naglašavati postignuća. Dete može da ima ozbiljne probleme sa anksioznošću i pokušaće vrlo rano da ode iz kuće kako bi mogao da se pronađe i ispuni svoje, a ne roditeljske želje.

Vodolija i Vodolija

Jednom kada Vodolija odluči kako će da odgaja dete, smatrajte to definitivnim. Možda ćete pomisliti da je Vodolijina sklonost preispitivanju garancija za dobro vaspitanje, ali prevarili ste se. Još kada se upari sa drugom Vodolijom, iz straha da ne budu prestrogi, popustiće sve uzice. I kada postane očito da će dete biti razmaženo, oni će radije trpeti nervne slomove svoje dece na javnim mestima nego što će promeniti taktiku vaspitanja.

Ovan i Devica

Teško je držati jednog vatrenog Ovna vezanog, a Devica jednostavno nije najbolji znak koji može da se kombinuje. Ovna u kombinaciji sa Devicom već počnu da "svrbe tabani" i žele da pobegnu glavom bez obzira. Ako dobiju dete, Ovan će sve pokušati, ali će na kraju ipak odustati od svoje roditeljske uloge. Ako Devica ne koristi svoju prirodnu sposobnost prilagođavanja izazovnim situacijama i počne da krivi sve oko seve, dete bi moglo da odrasta u strašnim uslovima.

Porodica
Shutterstock Porodica

Lav i Vaga

Žena Vaga je neverovatno uspešna kada je posao u pitanju, ali kad je ljubav u pitanju, njen izbor su loši momci. Njena trudnoća može biti traumatična jer Vaga će učiniti sve da takvog 'lošeg dečka' natera da preuzme svoju očinsku odgovornost. Lenji Lav će svoje dete samo iskoristiti da ga jedna Vaga izdržava. Vagina prirodna sklonost je da razmazi dete, a Lavova želja da iskoristi Vagu, rezultiraće detetom čija je primarna manipulacija odraslima zbog novca i pažnje.

Rak i Devica

Rak je emotivan, ali u pogrešnim okolnostima može da postane manipulator. Zato, ako pukne ljubav sa Devicom i dođe do spora za starateljstvo, Rak je na tamnoj strani. Upotrebiće svako emotivno oružje koje mu je na raspolaganju da svog bivšeg supružnika dovede do nervnog sloma. Bez apsolutno ikakve brige za dobrobit dece, Rak će uživati u sudskim parnicama. Deca će imati roditelje koji su više okupirani time da povrede jedno drugo nego da se brine o njima.

Škorpija i Bik

Želja Bikova je da svojoj deci pruži stabilnost i ugodno okruženje, ali uz partnera Bika sve bi moglo da padne u vodu. Škorpija je znak koji ne voli promene, a sigurno je i da će razmaziti svoju decu. U ovoj zajednici deca neće naučiti da sređuju svoju sobu i da pomažu u kućnim poslovima jer to od njih niko nikada nije tražio. Misliće da prljava odeća magično postaje čista i složena u police, i da se posuđe u sudoperi automatski čisti.

Porodica
Shutterstock Porodica

Strelac i Bik

Bik je odličan roditelj, ali u kombinaciji sa Strelcem, može doći do zanemarivanja dece. Oba znaka cene materijalne stvari, a Strelac može sa Bikom da stekne veliko bogatstvo. Nažalost, Bik ne može da uloži dovoljno snage da natera lepršavog Strelca da preuzme odgovornost. Strelac misli da je bolje da zarađuje za porodicu nego da učestvuje u odgajanju dece, često će ostavljati decu sa dadiljom i ići na putovanja.

Blizanci i Ovan

Kada se udruže, sve su osim obične porodice. Nažalost, to znači da će oni biti roditelji koji se pojavljuju u igraonicama i puše elektronske cigarete. Kad njihovo dete zaplače, odmah će mu dati cuclu ili lizalicu. Verovatno će misliti da su kul roditelji, ali to ne može zadovoljiti potrebe deteta koje raste i razvija se.

Lav i Ribe 

Oni će svojoj deci neprestano govoriti kako su neverovatna, ali Lav će potom otići u lokalnu birtiju na nekoliko dana, dok će Riba mahnito pratiti svog partnera da vidi sa kime se druži. Deca ovog para živeće u krajnosti: roditelji će ih hvaliti i za ono što ne treba, a sa druge strane, u određenim trenucima će ih potpuno ignorisati.

Porodica
Shutterstock Porodica uživa u prirodi

Rak i Lav

Njihovo dete će odrastati u domu u kom jedan roditelj nestane kada stvari postanu teške, a drugi se potpuno slomi. Biće nemoguće zadržati bilo kakvu doslednost u detetovom životu. Njihova deca se rano iseljavaju iz porodičnog doma.

Blizanci i Vodolije

Kada dođe dete u ovom paru, postaje problem. Vodolije će biti zgroženi Blizančevom željom da bebu koristi kao rekvizit na fotografijama za društvene mreže, dok će Blizanci postati ogorčeni što Vodolije više ne žele da izlaze vikendom. Blizanci će sve više vremena provoditi sa društvom, dok će Vodolije biti zadovoljne što će ostati kući sa bebom. Napetost će rasti sve dok se dete ne bude osećalo kao da nije član te porodice.

Jarac i Ovan

Neki roditelji jednostavno smatraju da je u redu voditi svoje dete po žurkama. Ako u subotu uveče idu na neki koncert, a dete počne plakati pre spavanja, Jarac i Ovan će ga jednostavno povesti sa sobom. Ovan će uveriti Jarca da je to zapravo odlična ideja, a to može postati i tradicija. Svake subote. Zauvek.

(Yumama)