Organizovanje žurke na kojoj par otkriva pol svoje bebe postao je sve popularniji trend, kako u svetu, tako i kod nas. Međutim, nekada ljudi baš imaju čudne ideje za ovakve događaje.

Jedan par je odlučio da napravi proslavu za svoje najbliže i da tom prilikom otkriju kog pola će biti njihova beba, ali ono što je sve iznenadilo jeste da su imali i devojke koje plešu na šipci.

Posle tačke koju su dve zgodne dame odigrale na šipci, prišle su balonu, i umesto da ga roditelji probuše i otkriju kog pola je njihova beba, to je uradila jedna od plesačica a par je stajao sa strane i čekao odgovor.

Kada je balon pukao izleteli su plavi baloni, što je znak da čekaju dečaka. Ovaj snimak postao je viralan na društvenim mrežama zbog toga što se svi pitaju šta devojke na šipki rade u ovako emotivnim i bitnim trenucima. Nikom nije jasno koja je ideja plesa na šipci, ali kada malo bolje pogledamo mamin profil, shvatamo da je upravo ona Pol dens igračica i da je ovaj ples njenih koleginica zapravo jedan lični pečat za buduću majku.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Par otkriva pol bebe uz devojke koje plešu na šipki TikTok/mariap_poledance

(Yumama)