Ako ste mislili da ništa ne stižete jer imate jedno, dvoje ili troje dece, zamislite kako bi vam bilo da ih imate 21. Šeli i Džard Vols iz Arizone svoj život posvetili su odgajanju dece, a detalje svog života svakodnevno dele na TikToku.

Nakon što su se upoznali i venčali pre 15 godina, odlučili su podizati decu bez roditelja. Usvojili su 19 dece, a imaju i dvoje biološke. Usvajaju isključivo braću i sestre, zbog čega im je porodica drastično i ubrzano rasla.

"Naša misija je usvojiti braću i sestre i omogućiti im da žive i rastu zajedno", otkrila je Šeli u jednom videu objavljenom na njihovom Jutjub kanalu.

Porodica sa 21 detetom TikTok/crazymiddles

Ova porodica živi u kući sa osam spavaćih soba i trenutno imaju desetero dece uzrasta od 7 do 17 godina. Starija deca su odselila, ali ne daleko od roditeljskog doma.

U svakoj sobi je televizor, a starija deca imaju i svoj kompjuter i konzolu. Da bi stvari tekle glatko,imaju dve mašine i dve mašine z sušenje veša. Osim toga, imaju četiri frižidera i ogromnu ostavu. Hrane nikad ne nedostaje, ali problem je ako požele svi zajedno večerati. Zbog toga imaju dve trpezarije.

Porodica sa 21 detetom TikTok/crazymiddles

Svako dete odgovorno je za pranje svog veša, što olakšava posao mami i tati. Takođe, pomažu roditeljima oko pripreme večere, postavljanja i raspremanja stola. Porodica na namirnice nedeljno potroše oko hiljadu dolara. U danu popiju sedam litara mleka.

(Yumama)