Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRUDNOĆA JE NAJVAŽNIJE ISKUSTVO U ŽIVOTU MUŠKARCA: Otvoreno pismo budućeg tate koje će vas sigurno ostaviti bez reči

Autor Radmila Ilić

Jedan budući tata napisao je pismo kojim podržava sve trudnice, a kako on vidi njihovih 9 meseci zaista ostavlja bez reči.

 Trudnica, partner, muž Izvor: Shutterstock

Jedan budući tata progovorio je o trudnoći svoje supruge, i to na način na koji verovatno niste očekivali. Iako mnogi muškarci govore da je to 'posao žene' i da oni 'ne mogu puno da pomognu', ovaj budući tata ipak drugačije gleda na trudnoću.

"Trudnoća je najbolje iskustvo za mene. Naučila me je toliko toga za šta sam mislio da sam već znao. Ona pruža frustracije, ljubav i brige, sve to više nego što ste ikada imali, ali i strpljivost i poštovanje. Svaki sekund je vredan toga. Ona je doslovce preuzela moju verenicu i njeno telo i uz sav stres, bolove i provođenje vremena u WC-u po ceo dan. Ona pati, emocije joj divljaju, oseća se umorno i ne može da objasni zbog čega se tako oseća", započeo je svoju priču budući tata, a onda se osvrnuo na to šta je njegova dužnost, ali i svih budućih očeva.

Možda će vas zanimati

"Ovde vi nastupate. Morate da učinite sve da ona zna da je u redu da plače, da je uznemirena, ljuta, da se smeje iz čista mira i morate je naterati da se oseća kao da je kraljica. Jer u njoj raste život i to je za mene tako zanimljivo i neverovatno. Izmamite joj osmeh svaki prokleti dan jer njen pogled na sebe se menja, hormoni joj divljaju, dobija na težini i misli da više nije lepa zbog toga. Ali, istina je da je ona lepša nego ikada."

 Trudnica, muž, par
Trudna žena sa mužem
Izvor: Shutterstock

On tvrdi da je period trudnoće njegove supruge jedan od najlepših perioda koje je imao u životu.

"Kao otac i muž iskreno mogu da kažem da je ovo najbolja škola kroz koju možete da prođete i da treba da budete tu svakog dana kada vašoj ženi to treba, da je volite i podsećate je koliko je lepa. Jer ovo je najbolje iskustvo koje sam ikad prošao i naučio sam toliko i za sve žene koje to prolaze imam da poručim: 'Poštujem vas i imate moju podršku'. Sad imam drugačiji pogled na trudnoću kada to proživljavam sa svojom ženom. To je najbolje obrazovanje koje čovek može da dobije", zaključio je.

(Yumama)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica