Roditelji često kažu deci da su još mali da bi shvatili šta je to ljubav i zaljubljenost, međutim ova neverovatna priča ipak pokazuje da deca itekako znaju šta žele.

Dok neki zaboravljaju svoje simpatije iz vrtića i škole, ovaj par je redak primer da se neki trenuci pamte za ceo život.

Laura i Met Grodski su se upoznali još u vrtiću. Odlično su se slagali, a mladić kaže kako je jedno od njegovih najstarijih sećanja upravo ono kada je stao pred ostalu decu i objavio da će jednog dana oženiti Lauru.

Nakon vrtića nažalost nisu ostali u kontaktu, ali su se ponovo sreli u srednjoj školi, i to preko zajedničkog prijatelja. Od trenutka kada su se ponovo videli shvatili su da i dalje postoji jaka emocija između njih i da ona očito nije zaboravljena, jer nakon samo dva nedelje Laura i Mat su uplovili u vezu.

Bilo je prošlo 20 godina od onog dana kada je u vrtiću priznao svoju ljubav prema Lauri pa je odlučio zaprositi devojku jako brzo jer je shvatio da nikada nije prestao da je voli. Vrlo brzo je zaprosio i od 2016. godine žive u srećnom braku.

Nakon što su dobili ćerkicu, Met je izjavio:

"Voleo bih da i moja deca pronađu nekog kao što sam ja, ovakvu ljubav koju sam ja doživeo niko nikada nije."

(Yumama)