Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"KADA SAM POGLEDALA ULTRAZVUK HTELA SAM DA SE ONESVESTIM": Šansa da se desi ovakva trudnoća je 1 prema 70 miliona VIDEO

Autor Sandra Krstanović

Ovako retka trudnoća je čudo u medicini.

 0c39ce26-6138-4c41-9464-f9e649127ade.jpg Izvor: Instagram/goodmorningamerica/screenshot

Za svaku mamu može biti šok ako sazna da očekuje blizance, a zamislite onda kakvo je iznenađenje doživela jedna mama kada je otkrila da ne očekuje jedan, već dva para blizanaca.

Možda će vas zanimati

Ešli Nes je priznala da joj je prvo bio šok saznati da je uopšte trudna. Dve nedelje kasnije bila je na rutinskom ultrazvuku i doznala da se događa nešto neuobičajeno.

"Bili smo tu samo ja i tehničarka, ona sedi tu i snima me, a onda napiše 'A B', pa je pogledam i pitam: 'Čekaj, čekaj, nosim li blizance?' 'Ovaj, dušo, nosiš četiri bebe'," rekla je Nes i dodala da je bila uverena da će se onesvestiti.

To nije bio kraj iznenađenjima. Nes je kasnije saznala da zapravo očekuje dva para jednojajčanih blizanaca: dva dečaka i dve devojčice.

Izgledi za prirodno začeće četvorki su jako mali, a verovatnost je procenjena na između 1 prema 700.000 i 1 prema 1 milion. Izgledi za začeće dva para jednojajčanih blizanaca u jednoj trudnoći su 1 prema 70 miliona.

Bebe će se pridružiti porodici u kojoj već postoji četvero dece, ćerke koje ona ima iz prethodne veze i troje dece njenog dečka Vala, a svi imaju između 7 i 24 godine. Nes je rekla da je njena porodica oduševljena vešću i navela da ju je to nateralo na razmišljanje o pobačajima koje je ranije imala.

"Prethodno sam imala četiri spontana pobačaja. Moja je baka preminula u januaru, a ja sam doznala da sam trudna neposredno pre toga, pa mi ovo deluje kao njen dar koji može nadomestiti gubitke koje sam pretrpela", rekla je za Dobro jutro, Ameriko.

Termin je 18.oktobar, ali budući da se radi o visokorizičnoj trudnoći, njeni žele žele da rodi u 32.nedelji.

(Yumama)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica