Ako ste poznati javnost od vas očekuje da budete savršeni u sve uključujući i roditeljstvo. Svaka njihova greška je vidljiva i često su podvrgnute kritikama celog sveta.

Tri slavne mame ne srame se pokazati stvarnost zbog čega su iskreno progovorile o svojim emocijama i iskustvima u roditeljstvo, sa ciljem da pokažu da prolaze kroz iste muke kao i druge žene.

Bijonse

Diva voli privatnost i ne deli previše detalja o svojoj svakodnevici sa suprugom i troje dece. Međutim, u intervjuu za Elle je priznala da je usklađivanje poslovnog i privatnog života vrlo teško.

"Mislim da je najstresnije postići taj balans. Pobrinuti se da sam prisutna za svoju decu, da ih odbacim do škole i odvezem na aktivnosti, da pronađem vremena za izlaske sa svojim mužem i večeram kod kuće sa svojom porodicom dok istovremeno vodim firmu, prilično je teško", rekla je.

Kim Kardašijan

Rijaliti zvezda ima četvero dece. Dvoje najmlađe dece dobila je pomoću surogat-majke i ne krije koliko može biti teško ne nositi vlastito dete.

"Mislim da je puno teže proći to na ovaj način jer zapravo nemaš kontrolu. Biraš nekoga kome potpuno veruješ i s kim imaš dobar odnos, ali još uvek je teško, posebno kada znam da sam mogla nositi prvo dvoje dece, a preostalo dvoje ne", pojasnila je za Entertainment Tonight.

Cardi B

Nakon rođenja ćerkice pevačica se šokirala time koliko je teško povratiti energiju koju je imala pre. Intenzitet majčinstva ju je iznenadio.

"Mislila sam da će šest nedelja biti dovoljno. Ali ne, nisam mogla plesati i nastupati kako treba, nisam mogla odraditi jednostavnu koreografiju. Moje telo je bilo izrazito slabo puno duže od mesec i po dana", rekla je za časopis Vog.

(Yumama)