Jedna porodilja (32) se na Redditu požalila zbog situacije sa suprugom koja se dogodila na porođaju, a zbog koje on i dalje nije video svoje dete. Ona je bila toliko uvređena onim što je izjavio da ga je izbacila iz porođajne sale i zabranila mu da prisustvuje porođaju.

"Bili smo zajedno u porođajnoj sali, sve je bilo u redu. Jako me je bolelo, a on mi je bio podrška. U jednom trenutku babica me je nežno upitala da li sam uzbuđena što se trudnoća bliži kraju. Rekla sam da jesam jer mi je bilo teško. Na to je moj suprug uzdahnuo i prokomentarisao da je i njemu bilo izuzetno teško", napisala je.

Dok je babica pokušavala da promeni temu jer je shvatila da se stvara neprijatna situacija, žena je ipak tražila od supruga da objasni šta je ovim hteo da kaže.

"Objasnio je da je srećan što je gotovo i što će mu se vratiti njegova stara žena. Dodao je da je konačno kraj divljanju hormona. To me je povredilo pa sam ga zamolila da napusti sobu. Odbio je, a ja sam počela da galamim. Nazvao me je ku*vom i odjurio", napisala je porodilja.

Porođaj
Shutterstock Žena na porođaju

Muškarac nije želeo da se vrati posle porođaja i da vidi njihovo prvo dete, a ova objava privukla je na hiljade komentara. Većina ljudi je pružilo podršku mami, dok ej eponašanje oca okarakterisalo kao neoprostivo.

"Upravo si rodila, a on je rekao nešto okrutno, neopisivo i pogrešno. Mora da se izvini i svakako mora da promeni ponašanje", pisalo je u jednom od komenara.

"Muž ne zna ništa o ženskom telu. Divljanje hormona se ne završava porođajem. Mora da se pripremi na to ili da zauvek ode", napisala je druga, a na njen komentar nadovezala se još jedna žena: "Rodila sam pre 10 godina i još uvek mi divljaju hormoni."

Šta vi mislite, ko je u ovoj situaciji kriv?

(Yumama)