Beogradski burger festival 27. maja na Kalemegdanu otvara svoja vrata za posetioce koji će uživati u dobrim ukusima ali i raznim vidovima zabave. Ono što je posebno važno, brinuli smo i o najmlađima.

Pored specijaliteta za prave gurmane, od 27. maja do 5. juna, na Kalemegdanu možete uživati u predivnoj atmosferi, prirodi, sportskim aktivnostima i takmičenjima, a najbolje očekuju kvalitetne nagrade.

Za naše najmlađe posetioce spremili smo kreativne radionice i različite vrste zabavnih aktivnosti, a ukoliko nisu ljubitelji mesa, deca sigurno neće propustiti priliku da uživaju u sokićima, sladoledima i drugim slatkišima koji će se naći na festivalu.

Burger festival
Promo Burger festival

Ljubitelji sporta i oni koji su takmičarskog duha neće znati za šta prvo da se odluče, jer je Beogradski burger festival u organizaciji Monda i Beofesta, uz podršku Grada Beograda, Beokoma i Ambasade SAD, pripremio brojne izazove sa sjajnim nagradama.

Drugog dana festivala, biće organizovano ametersko takmičenje u šahu i stonom fudbalu, dok vas narednih dana očekuju sportsko nadmetanje u pikadu i stonom tenisu. Poslednjeg dana održaće se turnir u "Beer pongu", što je odličan trenutak da očevi pokažu svoju spretnost.

Rezervišite bar jedan dan za uživanje sa porodicom, i vratićete se puni utisaka.

Partneri koji su pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 Minuta, Mars i Glovo.

Čekamo vas na Kališu od 27. maja do 05. juna da zajedno uživamo u dobroj zabavi. 

(Yumama/Promo)