Jedna majka Britni svoje prvo dete rodila je samo šest dana nakon što je proslavila 16. rođendan, i od tada nije stala. Danas ih ima 12, a njoj je samo 32 godine.

Sa prvim suprugom rodila je petoro dece, a onda su se 2010. godine razišli. Dve godine kasnije ostala je trudna neplanirano. Tri godine je provela samostalno odgajajući šestoro dece, a 2014. godine upoznala je sadašnjeg supruga. Njemu je rodila još šestoro dece.

Pre dve godine rodila je trojke, a pre samo godinu dana svoje najmlađe dete. Ova žena je trudna provela čak 88 meseci svog života.

"Ne uživam toliko u trudnoći, ali kada bih morala, uradila bih to opet. Toliko volim svoju decu", rekla je ova majka, i dodala:

"Uprkos tome šta mnogi misle, moj život nije haotičan i ne oslanjam se na novčanu pomoć kako bih prehranila porodicu. Ljudi imaju mnogo pretpostavki o nama, ali većina ih nije tačna."

Ova porodica na namirnice potroši oko 32.000 nedeljno, a za to vreme pojedu 5 kutija žitarica, popiju 66 litara mleka i potroše oko 600 pelena.

Pogledajte njenu porodicu:

Ima 32 godine i 12 dece Instagram/our_large_family_life

(Yumama)