Na roditeljskim forumima često se potegnu razna pitanja koja izazivaju veliku polemiku. Nedavno se jedna majka požalila na ponašanje osoblja iz jednog lokalnog kafića, a korisnici ovog foruma su nakon njene priče imali dosta kritika na njen račun.

Ona je objasnila da je sa decom izašla u lokalni kafić koji redovno posećuje sa prijateljicom i njenom decom, ali ju je ponašanje menadžera iznenadilo.

"Prošle nedelje je jednu od mojih prijateljica menadžer kafića isterao iz lokala jer nije očistila haos koji je ostao ispod stolice za hranjenje nakon što je nahranila svoju bebu. Sada se to desilo i meni. Dok sam se spremala da krenem, isti taj menadžer je prišao meni i ponudio mi metlu i đubrovnik, zamolivši me da očistim hranu koja je mom detetu pala na pod", napisala je mama.

Mama, deca, kafić
Shutterstock Mama sa decom u kafiću

Dodala je i da nije bio u pitanju nikakav haos već nekoliko mrvica, ali da bi svakako očistila da je nered bio veći. Kako je bila veoma zbunjena, pitala je i druge roditelje sa foruma da li je ova situacija iznenađujuća samo za nju ili je normalna.

"Da odrasloj osobi padne hrana, ona bi je pokupila. Dakle, vi morate očistiti za svojim detetom", "Da uđem u kafić i vidim hranu na podu, ne bih sela. Zato je molba menadžera ispravna", "Puno roditelja ne čisti za svojom decom i puštaju ih da prave haos i buku. Verovatno mu je prekipelo sve to", neki su od komentara koji su očigledno stali na stranu menadžera.

Na čijoj ste vi strani?

Anketa

Da li je u pravu mama ili menadžer kafića?

(Yumama)