Jedan tata je pobesneo nakon što je otkrio strašnu naviku svoje žene, a svoju ispovest podelio je na Redditu. On je odlučio da ženu nauči lekciju, i uspeo je u tome. Nikada više joj neće pasti na pamet da tako nešto uradi.

On je ispričao da je zamolio ženu da nađe restoran gde će da kupe hranu ali da ne moraju da izlaze iz automobila, kako bi izbegli vađenje deteta iz sedišta i vraćanje unutra jer za neke roditelje to može biti iscrpljujuće.

Međutim, supruga je odgovorila da nije ništa strašno da ostave dete u automobilu samo dok kupe hranu. To ga je zaprepastilo!

"Nisam imao pojma da je ikada ovo uradila.Rekao sam joj da mi nije prijatno što ga ostavlja samog u autu, ni na minut, a ona mi je rekla da to radi od kada se rodio i uvek je bilo dobro. Rekla mi je da to radi da bi pokupila hranu, uletela u poštu ili apoteku, itd. Bio sam šokiran. Ne živimo u užasnom kraju, ali nije ni super bezbedan. Rekao sam da to više nikada ne uradi", napisao je, a supruga mu je obećala da nikada više to neće uraditi.

Međutim, ubrzo je ponovila istu grešku, a u tom trenutku je i on stigao do njenog automobila i zatekao dete samo.

Dete u automobilu
Shutterstock Dete u automobilu

Dok se vraćao sa posla ugledao je auto svoje supruge na benzinskoj pumpi. Pomislio je da zastane i da joj se javi u prodavnici, ali je nakon što se parkirao pored njenog automobila ugledao svog sina bez nadzora u svom suto sedištu. Ono što je bilo još gore, auto je bio otključan. A onda je odlučio da uradi jednu stvar.

"Ne znam šta me je snašlo, ali sam u tom trenutku odlučio da odvedem sina i ubacim ga u auto (i on ima sedište). Onda sam se odvezao na drugu stranu sa parkinga benzinske pumpe i čekao da moja žena izađe. Trebalo je šest minuta da se pojavi. Kada je videla da ga nema, na trenutak je izgledala zaprepašćeno, a zatim je počela mahnito da se osvrće oko sebe i da plače."

Dalje je pojasnio da nije dozvolio da ovo dugo traje i prišao joj da joj pokaže da je njihovo dete bezbedno, nakon što je izvukla telefon, "verovatno da pozove hitnu”.

U početku, njegovoj supruzi je "izuzetno laknulo" kada je videla da je njihov sin potpuno dobro. Međutim, to olakšanje se "brzo pretvorilo u ljutnju" kada je shvatila šta je njen muž uradio.

Besna žena
Shutterstock Besna žena

Objašnjavajući svoje drastične postupke, on joj je "rekao da mora da nauči lekciju", podsećajući je da je "obećala da će prestati da ga ostavlja u kolima".

Dodao je: "Bilo mi je tako lako da se zaustavim i odvedem ga. Niko drugi na benzinskoj pumpi to nije ni primetio! Tako da da je zaista odveden, ne bi bilo pomoći i bila bi 100 odsto njena krivica."

Međutim, njegova supruga to nije baš tako videla, nazvavši ga "surovim i psihotičnim". Sledećeg dana je zahtevala izvinjenje, što je on odbio, smatrajući da bi ona trebalo da traži njegov oproštaj. Međutim, sada se pita da li je možda otišao predaleko.

Nekoliko kolega korisnika podržalo je njegovu oštru meru, a jedna osoba je prokomentarisala: "Bilo je okrutno, ali apsolutno neophodno. Vaša žena dovodi vašeg sina u opasnost kada ga ostavlja samog u autu".

Drugi je napisao: "Obično sam potpuno protiv igranja igrica, ali ovo je život tvog deteta. Podržavam tvoje postupke. Tvoja žena je veoma neodgovorna. Da ne spominjem da će uskoro biti toplo i da će ostati čak i u vrelim kolima. nekoliko minuta može biti smrtonosno".

(Yumama)