Svaki roditelj zna koliko je teško pronaći vreme za svoj odmor od kako se u vašu kuću usele deca, a zamislite tek kad imate četvoro dece.

Jedna mama Monika otišla je u kupovinu, a svojih četvoro dece ostavila je sa suprugom. Međutim, ovaj tata imao je genijalan plan.

Mišel je došao kući sa posla, i pošto je osećao veliki umor zbog smene od 12 sati u zdravstvu a trebalo je da se koncentriše na čuvanje dece, smislio je genijalan plan.

Nije mogao ostaviti decu bez nadzora, pa je legao na kauč i rekao da će da im "pozira", a njihov zadatak je da sednu ispred i da ga crtaju. Ko bude najbolje nacrtao tatu, dobiće nagradu u vidu čokolade.

Deca su svoj zadatak vrlo ozbiljno shvatili, pa kada se Monika vratila kući i ušla u dnevni boravak, ugledala je zanimljiv prizor. Njen suprug je dremao na kauču, a deca su sedela na podu i crtala tatu.

Slikala je ovu scenu i podelila na društvenim mrežama, a njena slika oduševila je svet. Svi su se smejali i govorili koliko je ovaj tate genijalan kada je ovo smislio.

Pogledajte fotografiju koja ih je oduševila:

(Yumama)