Muškarac je na Redditu priznao da je odveo ćerku na šišanje bez dozvole njegove supruge, a onda su nastali problemi.

Objasnio je da njegova osmogodišnja ćerka ima gustu, plavu, kovrdžavu kosu, koju njena mama obožava.

"Imam osećaj da je moja žena opsednuta kosom naše ćerke. Često je satima češlja, stilizuje i pravi joj pletenice. Ali moja ćerka mi je priznala da to mrzi i da želi da joj skratimo kosu", napisao je.

Njegova supruga ignorisala je detetove želje i nadala se da će odustati, ali kako do toga nije došlo, devojčica je zamolila tatu da je odvede na šišanje.

"Shvatila je da je mama ne sluša.U početku sam se ustručavao jer sam znao kako će moja žena reagovati, ali onda sam ipak pristao jer nisam mogao da verujem koliko devojčicu raduje pomisao na šišanje", dodao je.

Otišli su u salon, devpjčica je odabrala kratku frizuru. Znao je da će biti u problemu, ali je dao zeleno svetlo za šišanje.

"Ćerka nije mogla da prestane da se smeje. Išla je po salonu i svima pokazivala svoju novu frizuru. Čak me je zamolila da je slikam, iako to mrzi. Samo je jedna starija žena rekla da se sada ne može proceniti da li je dečak ili devojčica, ali nju nije bilo briga za komentare", objasnio je.

Mama pravi frizure devojčici
Shutterstock Mama pravi frizure devojčici

Kao što je i očekivao, kada su došli kući, supruga se razočarala. Zaključala se u svoju sobu i plakala, a zatim sela u auto i odvezla se. Nije je bilo ceo dan.

"Znao sam da neće dobro reagovati, ali nisam očekivao da će joj toliko teško pasti. I dete je sada uzrujano i misli da je u nevolji jer je ošišala kosu", zaključio je.

Korisnici Reddita stali su na tatinu stranu, i objasnili da jedino njihova ćerka ima pravo da bira o svom telu, i da ponašanje mame u ovom slučaju nije ispravno. Šta vi mislite?

(Yumama)