Postoje deca koja od malih nogu pokazuju talenat za glumi, i treba ih podržati da se u tome i ostvare. Međutim, astrolozi tvrde da to ima velike veze i sa horoskopskim znakom u kom su rođeni.

Izdvojili su čak 5 horoskopskih znakova koji bi mogli da ostvare zavidnu glumačku karijeru, evo o kojima je reč:

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj hrabrosti i odlučnosti, što ih čini izvesnim za uloge koje zahtevaju akciju i avanturu. Oni su energični i fizički sposobni pa su prirodno dobri u akcijskim scenama.

Blizanci

Blizanci su veoma vešti u izražavanju emocija i mogu brzo da pređu iz jedne u drugu ulogu. Oni su vrlo fleksibilni i prilagodljivi, što ih čini odličnim za različite žanrove.

Deca, gluma, pozorište
Shutterstock Deca, mali glumci

Lav

Lavovi su poznati po svojoj prirodnoj harizmi i sposobnosti da privuku pažnju, što ih čini odličnim glumcima. Oni su puni energije, imaju izražajan govor tela i znaju kako da se postave na pozornici.

Škorpije

Škorpije su poznate po svojoj strasti i intenzitetu, što ih čini savršenim za uloge koje zahtevaju duboke emocije i dramatične scene. One su vrlo stravstveni i mogu lako da se povežu sa likovima koje igraju.

Deca, gluma, pozorište
Shutterstock Dečak glumi na predstavi

Ribe

Ribe su poznate po svojoj empatiji i sposobnosti da se duboko povežu sa likovima koje igraju. One su vrlo osetljive i mogu odlično da se snažu u izuzetno emotivnim i dirljivim glumačkim ulogama.

(Yumama)