Postoje deca koju jednostavno 'ne drži mesto'. Imaju previše energije i nemiran duh koji ih stalno podstiče da negde jure i žure. Njima ideje samo naviru, a dosadu nikako ne mogu da podnesu.

Kako astrolozi tvrde, ove karakteristike dece zavise i od horoskopskog znaka u kom su rođeni. Izdvojili su tri znaka koja ne mogu da miruju nikako, evo o kome je reč:

Strelac

Strelčevi su pravi pustolovi koji vole da rade šta god požele i kad god požele. Oni su jedni od onih koji su spremni da se u trenutku samo spakuju i negde otputuju. Nije im bitno kuda idu ni sa kim, samo da se nešto dešava. Oni nikako ne vole dosadu i rutinu.

Ovan

Vatreni znak bezgranične vitalnosti koji je uvek u potrazi za novim iskustvom. Oni stalno imaju potrebu da bdu u pokretu kako bi trošili nakupljenu energiju. Često znaju sebe da dovedu u nevolju jer uleću u neke situacije bez razmišljanja. Poznati su po nedostatku takta i mogu da izgovore prilično uvredljive stvari, a da toga nisu ni svesni.

Strah, dete, uplašeno
Shutterstock Uplašena devojčica

Blizanci

Oni nikako ne mogu da se dugo zadrže na jednom mestu. Stalno su u pokretu i u potrazi za zabavom. Njihov nemiran duh čezne za novim iskustvom, a dosada i rutina mogu da ih uguše. Postanu nervozni kada dugo moraju da miruju.

(Yumama)