Normalno je da se sva deca s vremena na vreme naljute, a nekad su čak i simpatični u tim situacijama. Međutim, postoje i deca koja se toliko naljute da niko ne može da obuzda njihov bes.

Ova deca mogu da se razljute u svakom trenutku, a ako priđete da razgovarate sa njima, očekujte strašnu svađu. Prema astrolozima, ove karakteristike nose deca u četiri horoskopska znaka, a evo o kojima je reč:

Ovan

Ovnovi imaju kratak fitilj i lako ih je naljutiti, ali najviše se uzrujaju kad neko pokuša da ih kontroliše ili da ograniči njihovu slobodu. Kada se naljute, bolje im se sklonite sa puta. Ne znaju da se kontrolišu pa mogu da podivljaju i da rečima povrede ljude oko sebe.

Bik

Tvrdoglavi Bikovi mogu lako da se uvrede i iznerviraju, a njihova frustracija odmah izlazi na videlo u vidu provokacije. Uvek čvrsto ostaju pri svojim stavovima i spremni su da napuste ljude koji se ne slažu sa njihovim mišljenjem. Njihov bes je opasan jer ih čini impulsivnim i nemoćnim da se kontrolišu.

Bes, dete, plače, nervoza
Shutterstock Uplakano dete

Lav

Lavovi su poznati kao tvrdoglavi i dominantni. Mogu lako da se naljute, a najvoše ih frustrira kada neko ne drži do svoje reči ili osporava njihovo mišljenje. Lavovi će se potruditi svim silama da dokažu da su u pravu, a odustajanje za njih nikada nije opcija. Nemaju kontrolu nad sobom kada su ljuti i spremni su da idu u krajnost.

Škorpija

Njihova ljutnja je prilično destruktivna. Iako su Škorpioni stravstvena bića, ne ljute se tako lako, ali kada ih obuzme bes, dolazi do eksplozije. Tada postaju spremni na sve, a obično ubodu tamo gde najviše boli.

(Yumama)