OVO je inovativan način da vaša deca zavole matematiku i razviju veštine brojanja, računanja i gledanja na sat. U ovoj kutiji nije obična igračka – to je vrhunski alat za edukaciju i zabavu. Šta je to Montesori kutija i zašto je tako posebna?

Interaktivno učenje brojeva i računskih operacija: Kutija je opremljena raznobojnim brojevima i znakovima za sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje. Vaša deca će se zabavljati dok istražuju i uče matematičke koncepte. Svetle boje i zanimljive ilustracije čine
učenje još privlačnijim.

Naučite ih da gledaju na sat: Na poklopcu kutije nalazi se sat u obliku veselog puža. Vaši mališani će naučiti kako se čitaju kazaljke na satu, što je veština od suštinskog značaja. Ova kutija čini učenje gledanja na sat igrom! (Kliknite OVDE za poručivanje, ili pozovite na 011/6 888 999).

Kreativno crtanje: Na zadnjoj strani kutije nalazi se crni deo na kojem se može pisati kredama. Sa svakom kutijom dolaze i kredice, ali kada ih potroše, mogu koristiti bilo koje druge, bele ili u boji. Neka vaša deca izraze svoju kreativnost crtajući, ali i rešavajući
matematičke zadatke na istoj površini.

edk1.jpg
Promo 

Šareni štapići za brojanje: Kutija dolazi sa šarenim drvenim štapićima koji će dodatno motivisati decu da se igraju i uče. Brojevi, operacije i štapići zajedno čine matematiku zanimljivom avanturom.

Saputnik na putovanjima
Ova edukativna kutija nije samo za kućnu upotrebu. Sa dimenzijama 31cm x 19cm x 3cm, lako se može poneti bilo gde. To znači da možete deci poneti zabavu i obrazovanje na putovanjima, u automobilu. Igračka se može koristiti kako samostalno, tako i u društvu, što čini učenje i druženje još boljim.

Naručite Montesori kutiju sada i obezbedite deci najbolji alat za učenje matematike! Kliknite OVDE za poručivanje, ili pozovite na 011/6 888 999.