Kada birate poklone za decu – birajte ih pametno. Neka im se obraduju, neka ih zabave, ali neka im budu i od koristi, neka ih nečemu novom nauče. Puno je takvih igračaka, a mi vam izdvajamo nekoliko veoma interesantnih.

Svetleća tabla za crtanje

Po njoj deca mogu da crtaju i da im crteži svetle! Svaki crtež postaje čaroban, a klinci imaju više motivacije da nauče još neke nove stvari da nacrtaju. U pakovanju se dobija i 30 različitih šablona zahvaljujući kojima će deca moći da nacrtaju nešto što sami inače ne bi umeli.

1. paketić.jpg
Promo 

***Može da se kupi po SUPER CENI online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Piši-briši tabla

Po njoj se piše specijalnom olovkom, crteži na njoj su fluorescentni i olovka se nikada ne troši! Crteži se brišu jednim jedinim klikom na kanticu na tabli! I onda se može crtati iznova i iznova! Na njoj mogu ne samo da crtaju, već i da pišu, vežbaju zadatke, a biće im interesantnija od papira pa će neke stavri koje im teže idu i koje manje vole lakše naučiti. Odlična je ne samo za sasvim malu decu, već i za decu u nižim razredima.

2. paketić.jpg
Promo 

***Poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Kreativni set boja od 150 delova

Nevezano za uzrast i pol, klasične boje su uvek pogodak kao poklon za decu. I ne samo da su zabavne, već su i korisne u smislu da im pomažu da ispolje svoju kreativnost, da razvijaju svoju maštu, ali i da rade na koordinaciji prilikom bojenja, crtanja i/ili pisanja. Zato je ovaj set od 150 delova idealan da njime upotpunite paketić!

3. paketić.jpg
Promo 

***Poručite ga po super ceni ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Plišana igračka 3 u 1 

Fantastičan poklon kojem nema koji dečak ili devojčica se neće obradovati – ona je istovremeno IGRAČKA, JASTUK I ĆEBENCE! Na igrački postoji rajsferšlus i, kada ga otkopčate, izvučete ćebe, a životinja je i dalje tu, na samoj sredini ćebeta (ne ometa dete dok spava što se može desiti ako je pri vrhu, a ipak je tu).

4. paketić.jpg
Promo 

***Poručite odmah po SUPER CENI OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.***

 (Promo)