Priznajte, i vi ste kada ste bili mali zamišljali kako vaša najdraža lutka leti, samo što je to bilo potpuno nerealno, makar van mašte. Sad više nije, sad stvarno postoji lutkica koja može da leti (pogledajte je OVDE).

Zamislite samo to oduševljenje kada vaša mala princeza dobije lutku sa krilima koja stvarno može da poleti! Verujte, iz iskustva onih koji su tom oduševljenju prisustvovali, ushićenje je ogromno! Najpre, ona je jedna tanana vila u svim devojčicama omiljenoj roze boji. Njena krila izgledaju tanano, ali mogu da je uzdignu čak 3 metra u vis.

leteca-vila.jpg
Promo Leteća vila lutka

Kako ona zna kada treba da poleti?

Lutkica na svojim cipelicama ima senzore, tako da će svaki put kad vaša malena stavi svoje ručice pod njene noge lutka uzleteti. Zato je ova igračka odlična ne samo zabave radi, već i radi bolje koordinacije i koncentracije.

***Gde možete pronaći ovu leteću vilu i njom upotpuniti dečiji pakeitić? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

S obzirom da je vaša devojčica maštala da njena lutka leti a da sada to zaista i može, to će je motivisati da dalje razvija svoju maštu, probudiće u njenoj glavi brojne zanimljive likove i situacije za igru.

***Gde možete pronaći ovu leteću vilu i njom upotpuniti dečiji pakeitić? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***