Došao je trenutak da se vaše dete osamostali i pređe u svoju sobu, ali ta promena nije nimalo laka, o tome može posvedočiti mnogo roditelja.

Jedna mama je možda pronašla pravi način kako da vaše dete spava u svom krevetu bez starha od odvajanja. Megan Alen je prvo objasnila  da se umorila od spavanja u krevetu svog dvogodišnjaka pa je u očaju došla na neverovatnu ideju.

Ona je je uzela svoju ekstenziju za kosu i zakačila je na majmun plišanu igračku.Zapravo mislila je da će ako majmuna spusti na jastuk i pokrije ćebetom pored kreveta, njeno dete pomisliti da je to ona zapravo.

Ona je otvoreno rekla da ovaj trik može da ima samo tri scenaria:

1.Ako se probudi, pogledaće kosu, misliće da sam ja i nastaviće da spava

2. Ako kojim slučajem pomazi kosu, desiće se horor, prestraviće se i to je onda trauma za ceo život.

3. Ili jednostavno će shvatiti da je sam i svojim vrištanjem probudiće ceo komšiluk.

Kako dete da spava u svom krevetu TikTok/meggmichelle13

Na hiljade ljudi je lajkovalo video koji je postao viralan.

"Ovo je tako pametno!Ali moje dvogodišnje dete kada se probudi kaže "mama" i čeka odgovor...tako da nažalost u mom slučaju se ne može primeniti", glasio je jedan komentar.

"Idem u prvu prodavnicu perika pre nego što uspavam sina", šaljivo je rekla druga mama.

Drugi su je ipak napali da može stvoriti traume sinu za ceo život ovim potezom.

I dok se vodila rasparava na društvenim mrežama, Megan se pohvalila da koliko god trik bio glup on je u njenom slučaju uspeo.

"Posle toliko vremena sin spava mirno, ja sam se vratila u svoj krevet i noći su mnogo mirnije", napisla je Megan u komentaru.

(Yumama)