Da li ste i vi od onih koje čokolada trenutno vraća u detinjstvo? U period kada ni najskuplje igračke nisu mogle da se mere sa srećom kada gosti dođu i donesu vam omiljenu čokolodu? Čim je dobijete u ruke odmah biste krenuli da je otvarate i uživate u njenom čarobnom ukusu.

Radost i sreća na vašem licu odmah bi se primetili, a osećaj zadovoljstva koji imate u trenutku dok se kockica po kockica tope u vašim ustima, nemerljiv je. I danas, kada ste već odrasli i možda ste baš vi ti koji deci rado poklanjaju čokolade, sigurno koristite svaku priliku da i sebi pružite taj osećaj nežnosti, uživanja i opuštanja.

Omiljena poslastica brojnih generacija svakako je Milka čokolada. Prepoznatljivo ljubičasto pakovanje simbol je čiste radosti već 121 godinu! Prva čokolada napravljena je davne 1901. godine u jednom malom nemačkom gradu, gde i dalje radi fabrika koja proizvodi Milka čokolade.

Milka čokolada
Promo Milka čokolada

Nakon 25 godina, brend Milka ponosno donosi novu recepturu I osveženo pakovanje, a svojim obožavateljima nudi najnežniju Milka čokoladu koju su do sada mogli da probaju.

Uz veći udeo kakaa i kakao putera, nova receptura poznate čokolade donosi još kremastiju teksturu i čokoladniji ukus, za bolji užitak u popularnoj poslastici. Osim toga, prepoznatljive kockice Milka čokolade su sada zaobljenije, što dokazano poboljšava doživljaj prilikom konzumacije proizvoda i doprinosi još intenzivnijem osećaju topljenja čokolade u ustima.

Milka čokolada
Promo Milka čokolada

Posebna radost sigurno će biti kada otvorite čokoladu i primetite da vas sa kockica gleda najpoznatija ljubičasta kravica Lila koja ove godine slavi svoj 50. rođendan.

Milka čokolada
Promo Milka čokolada

Pored brojnih novina koje Milka brend predstavlja, jedna stvar uvek ostaje ista – posvećenost korišćenju pažljivo odabranih i visoko kvalitetnih sastojaka i načelima održivog poslovanja. Briga o zajednici i životnoj sredini, jedan su od prioriteta brenda koji za proizvodnju svojih čokolada koristi kakao iz "Cocoa Life" programa održivog uzgoja kakaa koji sprovodi kompanija Mondelēz International, kao i dobro poznato 100% alpsko mleko koje se nabavlja sa malih porodičnih farmi smeštenih u srcu Alpa.

Milka čokolada
Promo Milka čokolada

Neka ove jeseni cela porodica uživa u novoj, kremastijoj I najnežnijoj Milka čokoladi koja će vas nesumljivo preplaviti posebnom radošću i zadovoljstvom.

(Yumama/Promo)