Žensko telo prolazi kroz brojne promene tokom trudnoće i priprema se za dolazak bebe, posebno kada je dojenje u pitanju. Iako su mnoge mame svesne tih fizičkih promene, uvek se desi neka koja može da vas šokira.

Bizarna senzacija obišla je sve mreže i šokirala javnost kada je jedna mama pokazala kako joj iz pazuha curi mleko. Mama dvoje dece na ovu temu je objavila video koji je vrlo brzo postao viralan, jer su svi bili u šoku zbog onoga što je pokazala. Zapravo ona je otkrila kako njen pazuh ima kanal koji proizvodi mleko.

“Na pazuhu mi je već cele nedelje”, dodaje mama, nastavljajući da istiskuje mleko. "Otkrila sam da u njemu ima mleka, pa sam počela prvo da ga masiram, a juče sam krenula da pritiskam i mleko je samo krenulo da izlazi".

Iako biste sigurno pomislili da je ovo retka pojava, nije baš tako, dešava se kod mnogih mama. Zapravo tkivo grudi pruža se duboko u pazuh do dela koji se naziva Spenceov rep. Limfni čvorovi koji dreniraju tkivo grudi takođe se nalazi u pazuhu. Kada mama počne da doji, pazuh može upadljivo da natekne, jer se tkivo grudi puni mlekom u tom području.

Pogledajte snimak:

Mami curi mleko iz pazuha TikTok/heavyondahustla_

 (Yumama)