Kada bebe spava, roditelji čine sve da je ne bi probudili. Čak iako nas čeka gomila poslova po kući, mame često to odlažu da bi njihovo čedo što duže spavalo. Međutim, jedna mama je objavila video na društvenim mrežama i time dokazala da većina roditelja pravi veliku grešku. Naime, na snimku može da se vidi kako njena beba spava dok ona pored nje usisava stan.

"Obaveštenje za sve meme i trudnice. Kada vaše dete spava tokom dana, nemojte da hodate na prstima, pravite buku. Ako to radite od prvog dana, beba će se jako brzo navići. To im takođe pomaže da nauče da razlikuju dan od noći, a i vama će život učiniti jednostavnijim. Od kada sam ovo promenila, moja ćerkica se ne budi svaki čas.", pisalo je u objavi videa.

Mnoge mame su je podržale u komentarima uz obrazloženje da su njihove bebe mnogo bolje i duže spavale uz buku nego u tišini.

"Kada je prevelika tišina, beba mi se trzala na svaki zvuk spolja i budila svaki čas. Kada sam to promenila njeno spavanje je postalo neuporedivo bolje", glasio je jedan od komentara.

Pogledajte video:

Spavanje bebe uz buku TikTok/themelbourne.mum

 (Yumama)