Beba koja neutešno plače veliki je stres za novopečene roditelje koji ne znaju šta da rade ni kako da je umire. Vremenom, kako upoznajete svoju bebu, moći ćete sa većom sigurnošću da znate zašto plače, do tada vam može pomoći trik kiropraktičarke koja pokazuje kako umiriti uplakano novorođenče.

Dr Dženifer Ruso koja je specijalizovana za rad sa novorođenim bebama na TikToku je pokazala trik koji bi mogao da pomogne mnogim roditeljima. Naime, ona je demonstrirala tehniku na uplakanoj i uznemirenoj bebi, a kako je pokazala, važno je da bebi pridržavate glavu, vrat i kičmu kada je podignete.

Kako umiriti bebu TikTok/kydkyronashville

Bebina stopalca oslonite o svoja prsa, a zatim je nežno primičite i odmičite od grudi – izgleda kao da se beba odguruje nogama od vas. Dok ovo radite, možete i da pevušite bebi, to će pomoći da se još brže smiri.

Mnogi roditelji u komentarima su istakli da im je ova tehnika pomogla da smire svoju bebu.

"Pomaže kod moje petomesečne bebe koju muče grčevi", "Probala sam ovo, kakav mir posle toga", "moja beba se smiri kada ovo radim, ali plače čim je spustim", "moja beba ovo obožava", samo su neki od komentara zadovoljnih roditelja.

BONUS VIDEO:

Smirivanje uplakane bebe TikTok/theboobyfairy

(Yumama/N. Z.)