Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubomir Bandović o potomstvu: Dete je i dalje naša velika želja

O poslu i pravim porodičnim vrednostima, ali i o braku i želji da se ostvari u ulozi roditelja, iskreno priča jedan od najboljih glumaca današnjice, Ljubomir Bandović.

Osim što je umetnik nesvakidašnjeg talenta, Bandović je i borac kakvih u današnje vreme malo ima.

Poreklom iz jednog seoceta na severu Crne Gore, dospeo je igrom sudbine do odrastanja u Vranju. Odatle se, uprkos oštećenom sluhu na levom uhu, otisnuo u umetnost za koju je bio uveren da je hendikepiran – glumu. Njegova hrabrost išla je dotle da je iskoristio lažno lekarsko uverenje kako bi se upisao na studije dramske umetnosti. Nakon takve pobede uopšte ne iznenađuje što je postao jedan od najcenjenijih srpskih glumaca današnjice.

U intervjuu za Story.rs on priča o svom detinjstvu, odrastanju, životu, ali i, veoma iskreno, o problemima i želji da se ostvari u ulozi roditelja.

Nakon odgova na pitanje u kome je slikovito opisao mesto gde je odrastao, kako su rasla njegova braća, kako se teško radilo i kako su se stvari zasluživale, usledilo je pitanje da li je on imao takvo detinjstvo.

Povezane vesti

Jeste li i vi imali takve momente u odrastanju?

Leta kod babe shvatio sam kao dragocenost zato što se tamo odlazak na fudbal zaslužuje. Odlazak na Lim takođe se zaslužuje. To nije, kao, došao sam kod babe na raspust i sad ću da ćosam na Limu po ceo dan. Ne, sine, ima da se plasti, krava da se vodi u vr' sela gore kod vola.

Sa dvanaest godina došao sam iz Vranja, rastao tamo na betonu, kakvom-takvom, ali ipak betonu, i sad odjednom neka krava s nekim rogovima koja vidi detelinu dole pored potoka i ode ona. Ako se vučeš s njom, ona te odvuče. Tek sam sa četrnaest provalio da radi na cim. Pustiš konopac, pa zategneš nazad.

Nedavno se preko društvenih mreža pronela vest da je vaša supruga Tanja u drugom stanju, ali ta informacija ubrzo je povučena, šta se tu, zapravo, desilo?

Dete je i dalje naša želja, kao budući roditelji obradovali smo se činjenici, ali nismo se istraumirali kad se to okončalo. Dugo smo čekali, dugo se nadali i desilo se...

Povezane vesti

Trudnoća se prekinula?

Nažalost jeste, Tanja i ja imamo po 40 godina, ali lekari kažu da i dalje postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u jednom određenom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasti neko dete koje nije imalo sreće da raste s roditeljima. Ne zbog neke plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekom život kakav dolikuje. Nije porodica krv...

Čitav intervju možete pročitati na portalu Story.rs.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica