Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Feng šui za plodnost

Malim promenama u uređenju doma parovi mogu da poboljšaju protok energije u njemu, što može dovesti i do ostvarivanja željenog potomstva.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Feng šui podrazumeva sistem rada na jednoj nekretnini koji daje zdrav dom, a samim tim i zdrav život. U tradicionalnoj kineskoj medicini kada dođe do prekida energetskog toka u jednom meridijanu u telu, nastaju zdravstveni problemi.

Isto važi i za nekretninu. Ako energija prostora nije pročišćena i u domu nije pravilno usklađen energetski tok, ukućani mogu da imaju razne životne i zdravstvene probleme. Nekretnina predstavlja organizam ukućana koji koriste taj prostor i svaki njen deo povezan je s nekim organom.

Prvo treba srediti nered

Svaki dom bi trebalo da bude uređen i pre početka zajedničkog korišćenja prostora, jer njegovu energiju treba uskladiti s novim ukućanima. Ako to nije urađeno, za zdrave promene i rad na nečemu od čega će oni imati veliku korist, nikada nije kasno. Postoje osnovna pravila koja mnogi i ne žele da sprovode, a to su: sređivanje nereda, bacanje nepotrebnih stvari, uklanjanje cipela iz ulaznog dela hodnika, uređenje spavaće sobe. Uvek treba krenuti od ovih osnovnih stvari, jer one su ključne za energetsku blokadu u jednom organizmu (nered u domu – zastoj u određenim organima).

Povezane vesti

Feng šui "pomoćnici"

Bilo koja vrsta aktivatora (figure ili slike koje vizuelno prikazuju zacrtanu želju ili cilj) mogu da se postave u prostoru, ali tek nakon uređenja doma po sistemu koji radim.

Po feng šuiju treba izbegavati sledeće:

- spavanje s nogama okrenutim ka vratima spavaće sobe - spavanje ispod plafonske grede - korišćenje ogledala u spavaćoj sobi - spavanje na krevetu koji ispod ima fioku (nema protoka energije i aura ne može da se regeneriše u toku sna) - korišćenje elektroutičnica koje su  bliže od 70 cm od glave spavača.

Uzalud je da stavimo sveže cveće u vazu s prljavom vodom?! Ako ste sredili svoj dom po principima energetskog pročišćenja i uređenja po feng šui sistemu, onda možete u spavaću sobu da postavite sliku bebe, i to treba da bude nepoznata beba, nikako neka beba koju znate.

Iz moje prakse, nakon čišćenja aure osobi koja je želela da se ostvari u ulozi roditelja i koja je, nažalost, dva puta imala pobačaj, dva meseca posle energetskog čišćenja i postavljanja aktivatora, potvrđena je trudnoća. Mala Teodora sada ima tri meseca i živi u Jagodini.

Ali, nije samo prostor posredi. Naime, ako radim s nekom porodicom, to znači da radim i na njihovom domu, i na pregledu horoskopa, kao i mnogim analizama, čak dajem instrukcije za promenu ishrane. Samo zajedničkim radom možemo da dođemo do željenih rezultata. Do sada, nijednom nisu bili bezuspešni.

Imam mnogo svojih „feng šui beba“ i veoma sam ponosna na to. Čak i u 2014. godinu ušli smo zajedno s mojom „feng šui bebom“, koja je rođena prirodnim putem, sekund nakon ponoći - malom Sonjom Njegomir Živić.

Povezane vesti

Akupunktura prostora

Nekretnina nije ništa drugo nego živi organizam i na određeni način funkcioniše kao telo ukućana koji koriste taj prostor. Tradicionalna kineska medicina polazi od toga da bolest nastaje usled poremećaja prirodnog energetskog toka u telu. Akupunktura uklanja energetski zastoj u određenom delu tela i time može doprineti lakšem začeću. Akupunktura prostora takođe veoma snažno deluje na organizam korisnika. Svaki deo prostora, po kompasnoj direkciji, predstavlja određene organe i delove tela. Posebno se obraća pažnja na tri područja u nekretnini: ona koja predstavljaju majku, oca i začeće.  Svaki postupak u feng šui sistemu i svako pomoćno sredstvo deluju poput akupunkturne igle koja okrepljuje i aktivira organizam.

Povezane vesti

Novo preuređenje pred porođaj

Kada žena ostane trudna, prostor se preuređuje tek pred porođaj. Prostor treba pripremiti za novog člana porodice, što praktično znači da treba pronaći odgovarajuće mesto i poziciju po kompasnom pravcu za krevetac (proračuni se rade na osnovu pola bebe). Obavezno je i energetsko pročišćenje pre nego što beba stigne kući.

Povezane vesti

Tekst: Sandra Drinčić,  međunarodni Feng Shui & Space Clearing predavač i stručnjak

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica