Čekanje rezultata testa na trudnoću je uvek stresan trenutak, a momenat u kom obaveštavate svog partnera o njemu, pamtićete do kraja života. Jedna TikTokerka je upravo saznala da je trudna, a kako nije bila pored dečka, odlučila je da mu novosti kaže putem poruka. Međutim, nije se nadala da će tako reagovati.

U viralnom video snimku koji je podelila, napisala je: "Evo kako je moj dečko reagovao kada sam mu rekla da sam trudna."

Napisala mu je da zna zbog čega se oseća loše, a onda mu poslala sliku testa na trudnoću. Dečko ju je odmah pitao da li se šali ili je ozbiljno, a kada mu je rekla da je ozbiljno i da se doslovno tresla nakon što je saznala, njegov odgovor ju je još više šokirao.

"U redu je, ne paniči. Pa, oboje ćemo morati da budemo u izolaciji 10 dana. Misliš li da i tvoja mama ima", napisao joj je nakon što se sabrao.

"Čekaj! Znaš li šta je to? Trudna sam", odgovorila mu je jer je shvatila da njen dečko nije shvatio da gleda u test na trudnoću, nego je mislio da je u pitanju kućni test na koronu.

Njen snimak je brzo postao viralan, a pratioci su nizali zanimljive komentare. Većina njih nije mogla da veruje da dečko nije shvatio o čemu se radi, i to im je bilo vrlo zanimljivo. Pogledajte kako je reagovao kada je saznao da je u pitanju trudnoća:

Rekla dečku da je trudna pa dobila neočekivani odgovor TikTok/hanalexiis

(Yumama)