Svaki roditelj ima određene geške koje bi voleo da ispravi kada je reč o vaspitanju deteta, pa tako i KimKardašijan žali zbog jendog propusta sa starijom ćerkom.

U intervjuu za Bustle, Kim je priznala da je dozvolila svojoj ćerki Nort da prerano počne da se šminka.

"Moja najmlađa je premala i ne dozvoljavam joj da se šminka. I kad se osvrnem unazad, ponekad se setim vremena kada sam svojoj najstarijoj ćerki dozvolila da nosi crveni ruž za Božić. Da li bih sada ovo uradila? Verovatno ne", rekla je Kim koja je mama četvoro dece.

Kim misli na svoju porodičnu božićnu zabavu 2018. godine, nakon koje su svi na Internetu negativno komentarisali to što je tako malom detetu od 5 godina dozvolila da nosi crveni karmin. "Sama je to izabrala! Ovo je posebna prilika!" - pravdala se tada Kim na Tviteru.

Međutim, istorija se ponovila bukvalno godinu dana kasnije, kada se već šestogodišnja Nort maskirala i obukla u kostim i naslikala usne jarko crvenom nijansom. Tada je devojčin hobi kritikovao njen tata Kanie Vest, koji je njenoj ćerki zabranio da koristi kozmetiku. Ali čini se da uputstva njenog oca nisu mnogo uticala na Nort, piše deti.mail.ru.

Sada, za njene ćerke, šminkanje je samo zabavna igra, kaže Kim. "Oni se igraju sa svojim prijateljima i šminkaju se, a onda samo žele da je skinu. Ja sam za umetnost. Mislim da je zabavno kada sve to probaju i izraze se", objasnila je Kim.

Poznato je da Nort voli neobično oblačenje, kao i da se često maskira. Tako je prošlog leta devetogodišnja Nort jako uplašila fanove kada se pojavila na tatinom rođendanu sa modricama na licu. Na kraju se ispostavilo da je ovo šminka kao vid kostima, u stilu horor filmova.

BONUS VIDEO:

PORAĐANJE U KUĆNIM USLOVIMA ILI U PORODILIŠTU? Ginekolog: Ako dođe do ovih komplikacija, van bolnice se može ugroziti život bebe! Kurir televizija

(Yumama/T.A.S.)